Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiosenna_piosenka

Boli mnie...pomózcie co to!

Polecane posty

Gość Wiosenna_piosenka

Boli mnie,kłuje w prawym boku,brzuch...wyrostek mam już wycięty...często oddaje mocz,mam taki wielki brzuch...co to??? Mam nadzieje,że nie żaden torbiel...! Jeśli ktoś z was miał takie bóle to napiszcie. Okres też wyjątkowo miałam spóżniony o 2 dni.

Gość Wiosenna_piosenka
???

Gość ankaaaaaaaaaa
To zalezy w ktorym miejscu cie boli?Jak nisko to moze byc jajnik.Ja tez tak mialam.Jak jestes w polowie cyklu to moze owulacja?

Gość Wiosenna_piosenka
To jeszcze nie połowo cyklu.Boli w miejscu gdzie mialam póltorej roku temu wycinany wyrostek,boli od jakiegoś tygodnia.

Gość ankaaaaaaaaaa
Wiesz ja tez mialam wycinany wyrostek,tylko dawno ale wydaje mi sie ze krotko po zabiegu mozesz miec pobolewania zanim wszystko sie dobrze zagoi.Ale dla pewnosci zmierz goraczke bo jak cos zlego sie dzieje to bedzie podwyzszona

Gość Wiosenna_piosenka
A jeśli to faktycznie to jajnik to co??? Do lekarza? Jakie leczenie?

Gość ankaaaaaaaaaa
Sorry nie doczytalam ze to juz poltora roku...To chyba jednak jajnik

jeszcze mozliwe , ze powstały zrosty po operacji.Długo Cię boli?A jak z wypróżnianiem?

Gość Wiosenna_piosenka
Arava boli mnie od jakiegoś tygodnia,dwóch... z wypróznieniem mam tak jak zwykle. Zaczynam się denerwować,co to może być.

Gość Wiosenna_piosenka
Dziwne jest to,że bardzo często chodzę siku.

Gość Wiosenna_piosenka
Za tydzień mam wizyte u gina,myślę,że wytrzymam.

Słuchaj a dawno byłaś u ginekologa? Mnie takie dolegliwości sie często zdzażały ,w końcu poszłam do gina ,okazało sie ,że na lewym jajniku mam torbiel 4,5 na 5 cm. Trzeba bylo zrobić laparoskopie. Ja bym sie zglosiła do lekarza i to szybko bo przez swięta mogą być problemy. Ja zaniedbałam sprawe, gdyby mnie pękła torbiel miałabym zapalenie otrzewnej tak powiedzial lekarz.

Gość a nie zostal Ci moze jakis sze
szew? MOjej mamie cos tam zostalo i od czasu do czasu ja kluje i to dosc mocno

Gość Wiosenna_piosenka
Dzięki. U gina byłam z 2 miesiące temu. Ide za tydzień. Jakoś się trzymam. Wesołych Świąt

Gość Wiosenna_piosenka
Dzisiaj czuje się jeszcze gorzej...Nie,żeby bardziej bolało,tylko tak kłuje,oólnie czuję się żle.Nie umię jeść. Nie mam pojęia co to.

Gość JA Mialam podobnie
i okazalo sie ze to zapalenie jajnika. Dodatkowo mialam goraczke. Radze Ci jechac do szpitala.

Gość Wiosenna_piosenka
To może być aż takie grożne,że miałabym jechać do szpitala??? Ale bede miala święta. Jak leczy się zapalenie jajnika??? Napiszcie

Gość Zapalenie jajnikow
wymaga antybiotykow. Nieleczone doprowadza do stanu przewleklego a konsekwencje tego sa powazne. Niekiedy zapalenie jajnikow przy naprawde ostrym stanie moze powodowac zapalenie otrzewnej co moze skonczyc sie operacja. Nie lekcewaz sobie tego!!U mnie skonczylo sie powiekszonym jajnikiem, bolal mnie brzuch, mialam goraczke ale po antybiotyk poszlam za pozno. Gdy ginekolog zrobil usg powiedziala ze mam powiekszony jajnik co swiadczy ze przeszlam zapalenie jajnikow.

dziewczyno ty sie nie zastanawiam co to tylko jedz do szpitala bo równie dobrze może to być zapalenie janika albo torbiel albo coś jeszcze innego, ale skoro naciska ci na pęcherzi robisz często siku stawiam na torbiel. Nie patrz czy swięta czy nie tylko jedz bo jak to torbiel i Ci pęknie to wtedy bedziesz miała jeszcze gorzej - zapalenie otrzewnej. Jeśli nei chcesz swojego stanu pogorszyć to koniecznie skonsultuj sie z lekarzem.

Gość a przypadkiem nie jesteś
w ciąży? miałam identico. Ból, sikanie, spóźniający się okres... bum i ciąża.

Gość Wiosenna_piosenka
Nie to nie ciąża.

Gość Wiosenna_piosenka
Boje się...czytam corazto więcej na temat zapalenia jajnika i mam cykora. Poczekam na mojego chlopaka,do wieczora i postanowimy co dalej robimy.

Gość gin z tonikiem
Myślę że powinnaś udać sie do szpitala na ginekologie. Co pół roku miałam takie boleści i myślałam że zwariuję !!!!! Za każdym razem gin stwierdzał zapalenie jajnika i przepisywał antybioyk. Tak się zabagniłam antybiotykami że obecnie mam 10 cm torbiel i podobno prawy jajnik jest prawie cały " zeżarty" . W czwartek po świętach idę do szpitala wyciąć to gówno. Nie polecam takiego leczenia bo antybiotyk nie wyleczył mojego jajnika skoro zapalenie wracało co pół roku !!!. Spróbuj zioła ( irydolog Ci pomoże je dobrać ). Gdyby nie ciążą to pewnie stosowałabym ziółka do wyleczenia, ale przerwałam w ciąży i po niej. Błąd !!! Torbiele to świństwa, szukaj alternatywy, nie lecz na antybiotyki !!! Pozdrawiam

Gość I co AA
Juz wszystko w porzadku?

Gość margeuritte
jak to bol taki pulsujacy bardzo nieprzyjemny to moze byc to torbiel okoloskretna na jajniku mialam koszmar, chyba mialam ze 3 ataki bolu 4 juz nie znioslam i zbarala mnie karetka , na poprzednich bralam proskzi i szlam spac. Moze sie tez bolec blizba po operacji mnie pobolewa od tego jajnika co jakis czas na zmiane pogody. Idz do gonekologa niech sprawdzi bo jak to jajnik i jakbedziesz zwlekac mozesz go stracic.

Gość Wiosenna_piosenka
Już nie boli,a dzisiaj,zaraz jade do gina. Potem napisze co powiedziała. Nara

Gość Wiosenna_piosenka
Ginekolog powiedziała,że wszystko dobrze. Ten ból mógł być spowodowany tymi zrostami po wyrostku...aż kamień spadł mi z serca. Pozdro i dzięki. Wszystkim wam życzę samych takich dobrych diagnoz i zdrówka pppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa