Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22-LaTeK

Moja mama mów, że kobieta która lubi seks równie bardzo jak mężczyzna to wyjątek

Polecane posty

Gość madzik25
Ja kocham sex, nawet bardziej niż mój partner, ja go musze namawiać do tego żebyśmy się kochali.

no nie wiem ja lubie seks tak samo jak moj facet. moze twoja mam tak mowi bo byla wychowywana w duchu ze seks jest nieczysty itd itd. z tymi rozancami to moze dlatego ze kobietom w pewnym wieku przechodzi ochota na seks a facet dalej sobie marzy (czasami tylko to mu pozostaje ;) )

kobieta nie zrobi tego za darmo bo nadal jest przekonanie ze kobieta ktora uprawia seks z facetami to szmata a facet po prostu jest dobry i idzie to na jego chwale. poza tym przeciez na imprezach itd kobiety tez ida za darmo. czesto juz dojrzale swiadome a nie jakies malolatki

Gość Patryk-DDDDD
Kobiety uprawiające sex bez miłości to dziwki

Gość gównoooo prawda
jeśli chcesz określić czy kobiety lubią seks tak samo jak mężczyżni to możesz to zrobić jedynie zadając im takie pytanie. To że kobiety nie są takie chętne na ciągły seks nie oznacza że go nie lubia a raczej to że są bardziej odpowiedzialne i świadome konsekwencji. Gdyby faceci mieli macice i wizje niechcianej ciąży też by byli bardziej ostrożni. A tak to zgrywają cwaniaków :-o

Gość zboczona starucha
"doda69" - no co Ty gadasz? Że z wiekiem przechodzi ochota? Chyba jaja sobie ze mnie robisz. To odwrotnie zazwyczaj bywa. No chyba że myślisz o babciach 80-letnich, ale to i dziadkom w tym wieku chyba też przechodzi.

Gość oj lubie
i to bardzo,a ma 41 latek

Gość dyktatura
patryk----a faceci uprawiajacy sex bez milosci to kto???? :D :D :D :D to jest tak ...faceci lubia bo to zwierzaki zapladniaja by przedluzac gatunek a kobiety "wyzwolone" boja sie zachodzic w ciaze dlatego inaczej toleruja sex bo facet zaplodni i se czmychnie a kobieta potem jest uziemiona i zmuszona do zmiany zycia o 180 stopni...facet musi spuscic z cysterny bo mu sperma w łeb uderza i jest wtedy niespokojny a nawet wrecz brutalny...wystarczy popatrzec jak uprawia sex facet na glodzie...jakby krowe dymal... albo jak sie zachowuje facet ktory widzi jakas laske niedaj boze nagą staje mu wariuje...a nawet zapomina ze ma zone...czyli wszystko jasne......

Gość uppppppppppppppppppppppppppppp
ppppppup