Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia sprawa

nagonka

Polecane posty

Gość głupia sprawa

nie wiem skąd na nagonka, że dzisiaj dziewicy to tylko ze świeczką szukać. Mam 19 lat i w klasie niedziewice to można na palcach jednej ręki policzyć. Wynika z tego, że dziewice jeszcze nie wymarły, i o tym zapewniam. Bo choć moje koleżanki są ładne i mają facetów (bądź nie) to jednak są dziewicami.

Gość jaaaaa
A skad Ty wiesz ze sa dziewicami??? Tak im wierzysz.Przeciez nie mowi sie o takich sprawach.No chyba ze jest sie niedojrzala osoba...

bo to jest tak, ze na miano tekstu, ze dziewice wymarly, bardzo mocno pracuje malolaty, ktore sie puszczaja... dziewice byly, sa i beda - kazdy ma inny styl zycia :D

Gość ala ma kota3
a ja bym się wstydziła być dziewicą w wieku 20 lat... w wieku 16 już się zastanawiałam czy by się tu nie rozdziewiczyć...

Gość kurczaczek wielkanocny
a co to za wstyd?

Gość do autorkiiiiiiiiiiii
a ile masz lat co? :)

Gość tak se pisze
ja sie nie wstydzilam byc dziewica w wieku 28 lat (a bo i ladna jestem, i nieglupia, i wogole, a ze sie nie trafil nikt wart mnie, nie moja wina) ale nie uwazam ze to zle przestac byc dziewica jako nastolatka, bo czy to zle gdy dziewczyna nie jest taka zimna, wyrachowana suka jak ja, tylko wczesnie "odda sie" komus? ;DDD dziewczyny, ja bym radzila wyluzowac z tym dziewictwem i robic to co nam podpowiada rozsadek i poczucie WLASNEGO dobra

Gość Esperanza J.B
A ja mam 17 i wcale nie mam zamiaru oddać swojego ciała byle komu zrobię to jeśli będe wiedziała ,że kocham go i ,że on to ten jedyny :)