Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edith

wulgarni faceci

Polecane posty

co o nich myslicie? czy przeszkadza wam kiedy facet przeklina w waszej obesnosci? ja mam chyba nietypowe upodobania, bo bardzo mnie to kreci. oczywiscie pod warunkiem, ze nie jest jakims debilem, ktore klnie bo brakuje mu slow.

Gość pierdołek
edith ale z ciebie pojebana suka, pieprzysz takie pierdoły, srać mi sie na ciebie chce głupia suko. Pare razy ci młotkem przypieprzyć między twe zjebane gały i ci sie odechce. Pieprzysz takie smuty jakbys orgazmu nigdy nie miała. Co z ciebie za nędzna pokraka. Wsadź w sobie w dupe ten topic i popchaj zasyfiałymi paluchami. Tylko głeboko żeby ci się w cipie pokładało, bo na twój pojebany móżdżek to już za późno. Ehhh ulżyło mi zapraszam wszystkich do zjebania edith Mam nadzieję że mi słów nie zabrakło kolejna wiązanka w toku...

Gość pierdołek
prosze nie usuwać tego przecież edith to kręci :D

Gość nie zrozumieliscie dziewczyny
mój facet sobie czasem przeklnie, nazwie coś wulgarnie, ale mi to nie rpzeszkadza, w zasadzie to sama bym mogla preklinac, ale kobiecie nie wypada i mówiąc o nim, nie mam na myśli przerywania zdań słowami na k... i ch..., nie chodzi o przerywniki, tylko takie czasem nazwanie czegoś dosadniej

Gość caffedelmar
w dzisiejszych czasach to kobiety, a raczej dziewczyny klną jak szewce, nawet sie tego nie wstydza, ida ulicą i wiazanki niezłe lecą, że uszy wiedną... jakaś modam czy co... sam już nie wiem.. mam nadzieje, że to jakoś sie zmieni..

Gość skreslam takich facetow

Gość interesujace
Zawsze mnie zastanawialo, co kobiety widza w takich prymitywach, co klna bez powodu. Ale kto zrozumie kobiete? :/

Gość a mój przeklina przy kumplach
ale mnie przeklinać zabrania gdyż wg niego jak kobieta przeklina to odbiera sobie inteligencję