Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikikkkkkkk

problem z burczeniem brzucha, gazami i wyproznianiem

Polecane posty

Gość kikikkkkkkk

witam nie jest to prowokacja Staram sie normalnie,zdrowo jesc, lekkostrawne, zdrowe potrawy itd, duzo pic, wszystko tak jak powinno byc, ale ciagle mam albo kilkugodzinna biegunke albo zatwardzenie. Do tego dochodzi moj najwiekszy problem czyli tzw. gazy:) Wiem ze to smieszne, oczywiscie to kontroluje, ale np. spie z moim chlopakiem w lozku i nie wiem czy on w nocy nie jest przypadkiem skazany na takie atrakcje:/ Jak to zlikwidowac? Czy leki typu espumisan itp dzialaja? czego bym nie zjadla to mam jakies odglosy z brzucha:) az wstyd gdzies isc. Inni jedza co popadnie (np. moj chlopak) i nigdy nie slyszalam zeby mu burczalo w brzuchu:) o innych rzeczach nie wspominajac. Czy ktos ma podobny problem? pomozcie!

Gość kikikkkkkkk
swietnie, dzieki za porade:/

Gość mysle sobie ze...
powinnas isc do lekarza i zrobic sobie gastroskopie, wspomagaj sie na razie jakismis ziolowymi tabletakami np sirimarol albo mozesz pic len dziala kojaco na uklad pokarmowy. Takie objawy moga wskazywac na rozne dolegliwosci, czasami moze byc to nerwica(jesli ma sie nadmiar stresu) ale na wszelki wypadek tzreba isc do lekarza a tak pozostakje ci tylko leczenie objawowe

Gość to zespół jelita drażliwego
musisz się przejść do gastrologa, niestety... Tego się nie da wyleczyć do końca,tylko zaleczyć. Też tak mam. Pozdro.

Gość to zespół jelita drażliwego
A ten brzuch boli cię po lewej stronie, tak na dole??? I tam ci się zbierają gazy???:) Fajne pytania, co?;)

Gość DO SZYMUSIA
Skończ z tymi papami debilu! Nałoz sobie pape na mozg!! JEsli go masz. Wco watpie!

Gość jak nic masz
wzdęcia, ja biore manti gastop, jak sobie pojem, ale generalnie jak jem zdrowo to nie mam takich atrakcji :) duzo warzyw, jogurtow...