niby lolitka 0 Napisano Kwiecień 15, 2006 dziś jest 40 dzień od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, czyli okres spóźnia mi się 8 DNI :((( robiłam test ciążowy 32 dnia i 39 (z porannego moczu), oba wyszły negatywnie... JEDNAK... nie odczuwam żadnych oznak że niedługo będzie okres, natomiast od kilku dni cały czas tak delikatnie mi się kręci w głowie... strasznie się boję, że jestem w ciąży, praktycznie już w to uwierzyłam... we wtorek idę do gin... słyszałam, że te testy ciążowe mogą nie wykazywać tak wczesnej ciąży, mojej koleżance wyszedł pozytywny dopiero w 5 tygodniu ciąży...:( jak myślicie kobitki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja__ Napisano Kwiecień 15, 2006 mi się spóźnił okres teraz o 5 dni.... też już zaczynałam świrować, no ale to całe szczęście nie ciąża. Pomyśl czy coś mogło wpłynąć u Ciebie na opóźnienie okresu. Może jakaś choroba, stres, zmiana klimatu, jakieś leki... Różnie bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a nie lepiej Napisano Kwiecień 15, 2006 kupić test? no chyba że liczysz na porady wróżek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JAK MI SIĘ SPÓŹNIAŁ Napisano Kwiecień 15, 2006 trzy tyg. to mi tez wróżono ciaże, okazało się ze jednak nie, mam poprostu zaburzenia:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to ja__ Napisano Kwiecień 15, 2006 no przeciez napisała że robiła już 2 testy!! Czytaj uważnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niby lolitka 0 Napisano Kwiecień 15, 2006 wczoraj rano robiłam test, nie będę robić codziennie. Napisałam, że we wtorek idę do gin... W sumie to w tym miesiącu zaczęłam pracę i zaczęłam również chodzić na aerobik i siłownię po roczej przerwie, no i do tego dochodzi tygodniowy już stress związany z brakiem @... z drugiej strony sexik też był... wariuję już:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A.... Napisano Kwiecień 15, 2006 A sexik tak zupełnie bez zabezpieczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niby lolitka 0 Napisano Kwiecień 15, 2006 a zapomniałam, byłam też już w gin, 36 dnia, ale powiedziała mi, że to za wcześnie aby coś stwierdzić. Po badaniu stwierdziła, że nic tam u mnie nie widzi, ale wykluczyć też nie może:( i mam czekać...czekać... czekanie jest najgorsze:((( idę do niej we wtorek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to może być tak Napisano Kwiecień 15, 2006 że sama się nakręcasz.im bardziej się stresujesz tym bardziej sobie sama wstrzymujesz okres. Wyluzuj, 8 dni to jeszcze nie jest straszne opóźnienie. A nie odchudzałaś się ostatnio? Może brałaś jakieś leki, przeziębiłaś się albo miałaś jakiś stres? To wszystko ma znaczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niby lolitka 0 Napisano Kwiecień 15, 2006 żadnych leków, żadnego odchudzania... tylko tryb życia mi się zmienił ostatnio no i straszny stres gdy nie pojawiła się @... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to może być tak Napisano Kwiecień 15, 2006 bądź dobrej myśli, skoro zmieniłaś tryb życia to może właśnie dlatego ale co ma być to będzie i zamartwianie się na zapas niczego już nie zmieni trzymam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niby lolitka 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 a wszystko zakończyło się tak... byłam u gin i po usg w 43 dniu cyklu okazało się , że w ciąży nie jestem:) a już byłam wręcz pewna, że jest odwrotnie, wyobraźcie sobie moje zdziwienie:) także kobietki! mniej stresu, cierpliwość i wizyta u gin;) u mnie wyszło na to, że mam po porstu jakieś zaburzenia i przepisała mi tabs na wywołanie miesiączki, pozdrawiam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach