Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaaaaaaaaa

Woda utleniona

Polecane posty

Gość Jaaaaaaaaaaa

witam, czy któraś z Was rozjaśniala wąsik wodą utlenioną? Zaczyna mnie to drażnić bo jeszcze niedawno nic nie mialam a teraz robi mi sie czarny meszek :(:(:(:(

Gość idę się utopić
Woda utleniona do takiego zabiegu powinna byc o stezeniu 6%. Niestety u mnie nie dziala. Dziala natomiast wybielacz do wloskow na twarzy Sally Hansen.

Gość A....
Ile kosztuje wybielacz do wloskow na twarzy Sally Hansen?

Gość idę się utopić
Nie pamietam, ok 30-40 zlotych, pewno jest w necie.

Gość Jaaaaaaaaaaa
troszke duzo no ale czego sie nie robi w desperacji :)

Gość Jaaaaaaaaaaa
Ja mam wode utlenioną ktora jest do rozrabiania farby do włosow. Czy mam to jakos rozrobic? Ile trzymac po nałozeniu? Bardzo prosze o informacje

Gość Jaaaaaaaaaaa
pomózcie prosze :(

Gość tak bardzo pomaga
tylko że ja kupuje takie male cudo jak woda utleniona 3% w ŻELU!!! przez 2 tygodnie smaruje co noc cienka warstwe i co ??? efekt SUPER!!!jasniutkie niewidoczne wloski.. nie jakies sally hansen za 40 zl tylko cos kolo 4 zl:D:D:D ps zalecam cierpliwosc a po conajmniej 2 tyg bedzie roznica powodzenia :)

Gość bzzz....
do poprzedniczki: mogłabyś powiedziec,gdzie można takie cudo kupić?

Gość apsikkk
a jakiej długości macie te włoski?bo ja próbowałam kiedyś ale rozjaśniłam sobie tylko skóre a włoski ani drgneły ale ja mam taki meszek anizeli włoski takie dłuższe...

Gość Jaaaaaaaaaaa
A jak sie posmaruje tą wodą utlenioną to nie mam jej spłukiwać? Boje sie ze mi wypali pol twarzy heheh

Gość Jaaaaaaaaaaa
Wlasnie ja tez o tym myslalam. na brzuszku tez mam gdzie niegdzie czarne wloski i rowniez chcialabym by byly niewidoczne. nie chce golic bo za pare lat bede miala bardziej owlosiony brzuszek niz moj facet :):):):) pozdrawiam

Woda utleniona dziala, tylko trzeba stosowac ja systematycznie i cierpliwie. Kiedys dermatolog zalecila mi przemywanie twarzy raz dziennie wacikiem nasaczonym woda utleniona w celu zwalczania bakterii. Nie wiem ile czasu to trwalo, ale wloski z ktorymi woda miala kontakt - czesc brwi, wlosy u gory i po bokach czola - rozjasnily sie. Troche smiesznie to wygladalo - brunetka z takimi blond miejscami :)

Gość magdam.
Czy po wodzie utlenionej z rozjasniacza do wlosow nie rozjasni mi sie skora?

Gość Jaaaaaaaaaaa
Aguśia1212 chyba za duzo sie tu nie dowiemy bo babeczki nie chca nam nic poradzic:)

Gość Aguśia1212
ja przemywam moja zmore (czyli włoski na rekach i brzuchu) wodą utleniona!!! Ale jakiś rewelacji nie wiedzę!! Możliwe ze nie robie tego systematycznie !!!

Gość ja zaczne
Kurcze widze ze nie jestem tu sama. Rowniez chcialabym sie pozbyc tego problemu, przynajmniej w jakims stopniu. Moze ktos nam pomoze rozwiazac dylemat z wodą utleniona? jak stosowac by bylo skuteczne?

Gość poparzyłam skórę wodą utlenion
:(

Gość A czy któraś z Was...
próbowala użyć w tym celu rozjasniacza do pasemek? mam pasemka prawie platynowe i pomyslalam ze w ten sam sposob mozna zrobic wasik. Boje sie jednak zaryzykowac :)

Gość zaluzja
wlasnie tez o tym samym myslalam,czytalam kiedys ze jakas laska rozjasnia rozjaśniaczem do włosów Joanny...ja chcialabym rozjaśnić włoski na brzuchu i te wyrastające za linia bikini,bo nie sa geste,ale czarne a jak gole,depiluj albo robie cokolwiek,to mam non stop krosty:( tylko boje sie,ze jak nałożę ten rozjaśniacz,to mi skórę odbarwi..moze ktoś juz to robił wczesniej?

Gość nikt nie pomoze

Gość analinkaaaaaaa
ja przemywam wasik woda utleniona ktora ma 3 % i przynosi efekty ale trzeba byc cierpliwym i systematycznym.codziennie wieczorem przemywam i juz go nie widac,efekty gdzies po 2 tyg.ale wyglada ok.

Gość dziś zaczęłam...
używać wody utlenionej do wąsika i na ręce. wyczytałam gdzies ze po jakims czasie uzywania wody utl. włoski są nie tylko rozjasnione ale w koncu sie kruszą i nie trzeba wydawać szmalu na depilacje łapek:)

Gość WDKA
WODA UTLENIONA NISZCZY WŁOSY, WŁOSY SĄ SŁABSZE, OSŁABIA CEBULKI

Gość handy
ja zostaje przy rozjasniaczu do pasemek joanny. 8 zł, 15 min i wloski staja sie przezroczyste. a starcza na baaaaardzo dlugo

Gość OnA mŁoDa
Mi tam woda utleniona nie działała...tylko się wkurzałam no i teraz usuwam woskiem...wole wycierpieć 10 minut na dwa tygodnie niż męczyć się codziennie z wodą utlenioną i może kiedyś zobaczyć efekt...

Gość Ulluśśś
mam pytanko gdzie można kupić Sally Hansen do wybielania włosków na twarzy??? w aptece? proszę odpiszcie :) bo już nie wytrzymam z tym wąsikiem ;(