Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetka gosc

Brak miesiaczki!!!

Polecane posty

Gość anetka gosc

Ostatnia miesiaczke mialam 22 lutego. 23 marca w dniu planowej miesiaczki nie pojawila sie ona- dostalam lekkiego krwawienia/plamienia przez pol godziny. Sytuacja powtorzyla sie 2 dni pozniej - krwawienie przez pol godziny. 2 tygodnie temu zaczely bolec mnie jajniki, brzuch w okolicy jajnikow, mam obrzmiale i bolesne piersi jak przed okresem ale okresu nie ma. Zaczyna mnie to nipokoic. Ciaza nie wchodzi w gre bo nie wspolzyje. 2 lata temu mialam torbiele ktore same sie wchlonely. Od 2 dni boli mnie brzuch, mam podwyzszona temperature, okresu nie ma- nie wiem co mam robic. Do lekarza to dopiero moge isc po swietach, chyba ze na ostry pojade jak sie nie poprawi. Moze ktos byl w podobnej sytuacji. Prosze o pomoc.

Gość ola2000
JA BYLAM W PODOBNEJ SYTUACI OSTATNI OKRES MIALAM 11 LUTEGO POTEM MIALAM MIEC 11 MARCA NO I NIC CZEKALAM DWA TYGODNIE I NIE POJAWIL SIE WIEC WYBRALAM SIE DO LEKARZA PO WYKLUCZENIU CIAZY DOSTALAM SKIEROWANIE DO ENDOKRYNOLOGA IDE W PONIEDZIALEK I NA PEWNO MAM WACHANIA HORMONOW WIEC PODEJMY LECZENIE W TYM KIERUNKU POZDRAWIAM I ZYCZE ZDROWKA

Gość anetka gosc
A okres dostalas??? Ja sie boje, bo nie wiem co mam robic. Narazie bol przeszedl po 2 nospach i ketonalu, goraczke zbilam ibuprofenem. Zobaczymy, po swietach od razu do ginekologa, chyba ze dostane okres....czuje sie tak jakbym miala dostac, tak to juz od tygodnia. Dzisiaj bole i obrzmialaosc piersi osiagnela apogeum!!!

Gość azibela
Ja nie mialam kiedys okresu przez trzy miesiace.Dopiero po tym czasie wybralam sie do ginekologa.Dostalam zastrzyki i wszystko wrocilo do normy.Nie denerwuj sie ale idz do lekarza.