Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widowiskowa87kilowa

BŁAGAM DAJCIE LINKI NA WSZYSTKIE ĆWICZENIA 8 MIN ABS!

Polecane posty

Gość widowiskowa87kilowa

Sory, wiem,że już gdzieś jest taki temat ale ja na seio chciałabym sobie ćwiczyć, a nie wiem gdzie mam je znaleźć...

8 minute ABS (brzuch) -> www.megaupload.com/?d=BGEJGSA7 8 minute Legs (nogi) -> www.megaupload.com/?d=YIJ652VV 8 minute Stretch (rozciąganie) -> www.megaupload.com/?d=1KWHWBH9 8 minute Buns (pośladki) -> www.megaupload.com/?d=EABGN30G 8 minute Arms (ramiona) -> www.megaupload.com/?d=0KVASC2K

Gość puelniakaka
no i nie chodzą :/

Gość puelniakaka
aleś zabawna :P No zamknelam to male okienko i sobie sciagam. Uprzejmie dziekuje, i jako kobieta gruba całuje rączki :)

Gość puelniakaka
bardzo, bardzo chętnie! Mam w zamiarze schudnąć 20 kg do 1 sierpnia...

Gość katemosss
do legs brakuje jakiegos kodeka :-( wiecie skad go wziac????

Cindy Crawford - Kształtuj swoje ciało www.megaupload.com/?d=W7NF3ZHH część I www.megaupload.com/?d=X2Q363PL część II www.megaupload.com/?d=WIACZSTX część III www.megaupload.com/?d=P5SU8VSO część IV www.megaupload.com/?d=Z9N2IUSB część V crc Tylko później trzeba wszystko zscalic ze soba w Total Commandorze.Ja chce schudnać dychę, to co nowy topiK otwieramy??

Tamilee Webb - \"Ja chcę miec takie pośladki\" - film z racji większego niż 250MB rozmiaru podzielony na 3 części, które należy połączyć www.megaupload.com/?d=EA4IJFN8 - cz I www.megaupload.com/?d=TFSGZGBJ - cz II www.megaupload.com/?d=BNG7BWZR - cz III teraz to ściągam.Później zgram sobie na płyty i będę ćwiczyc, narzaie cwicze te pierwsze co wkleiłam i to od dawna.

Gość puelniakaka
może nie nowy, najfajniejszy jest motywacyjny klub grubasa, wonderful tam jest ona mi kiedys barzo pomogła, chociaż sama biedaczka schudnąć nie może.. a ja dzięki niej schudłam 15 kg.. chociaż znowu przybrałam z nawiązką i mam 87 kg...

Gość puelniakaka
wiem wiem to są te debilne gry w wampirów.. :/

Gość puelniakaka
no napewno ! spytaj wonderful , ona na pewno jest teraz na forum, bo na gg też jest :) Nie trzeba się zapisywać, po prostu z nią pogadaj na topiku Motywacyjnego Klubu Grubaska