Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marletta17

Kto może zapisać DIANE 35? Czy musi to być ginekolog?

Polecane posty

Gość Marletta17

Jak w temacie - mam trądzik i chcę zacząć brać tabletki antykoncepcyjne. Czy muszę iść do ginekologa, czy lekarz pierwszego kontaktu lub dermatolog mogą mi je zapisać?

Gość morelka17
mam ten sam problem z trądzikiem i moja pani drmatolog powiedizała mi, zę nie zapisze przed wizyta u gionekologa, mowiła, zę badanie ginekologiczne jest konieczne, bo to w koncu hormony i rzeczywiście poszłam do ginekologa i recepte po badaniu ginekologicznym, piersi i okresleniu prolaktyny dostałam:)

Gość stara wyjadaczka diany
faktycznie, niektórzy dermatolodzy przepisują, ale lepiej, jak zbada wczesniej gin:)

Gość Marletta17
Dziękuję Wam za odpowiedź. może jeszcze któraś się wypowie?

Gość czarno-brązowa
ja byłam u ginekologa i od niej dostałam recepte (po badaniach) na opakowanie 3listkowe Diane35. Potem jednak gdy byłam u internisty z powodu grypy zapytalam czy by mi nie zapisała takiego potrójnego opakowania bo mi sie konczy a jak jestem chora to nie bede miala jak isc do gina- i sie zgodzila ;)

Gość H23
a ja bylam u Pani dermatolog powiedzialam ze chodzi mi głownie o rozwiązanie problemu z trądzikiem i bez problemu przepisala a nastepne opakowanie wypisal mi rodzinny 9tak mi poleciła dermatolog).