Malvia 0 Napisano Kwiecień 15, 2006 Czy któś zna może dr. Kluszczyka Wojciecha który zajmuje się leczeniem niepłodności.Bardzo bym prosiła o namiary na niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest Napisano Kwiecień 16, 2006 ordynatorem od. ginekologicznego w szpitalu. tam go na pewno złapiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malvia 0 Napisano Kwiecień 16, 2006 Dzięki a nie wiesz gdzie ma jakiś prywatny gabinet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest Napisano Kwiecień 17, 2006 Kluszczyk Wojciech, dr nauk med. Spec. chorób kobiecych i położnictwa. Gabinet 44-230 Czerwionka - Leszczyny, 0 602 57 56 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest Napisano Kwiecień 17, 2006 Kluszczyk Wojciech, dr nauk med. Spec. chorób kobiecych i położnictwa. Gabinet 44-200 Rybnik, 0 602 57 56 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malvia 0 Napisano Kwiecień 17, 2006 Fajnie,dzieki.A czy to prawda że zajmuje sie on rownież niepłodnościa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jest Napisano Kwiecień 18, 2006 tego nie wiem. ale moze warto się z nim skontaktować, podobno niezły specjalista. gdzieś obiło mi się o uszy, że zajmuje sie równiez niepłodnością ale dokładnie to nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach