Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nashi

KREM PO 20 cera mieszana

Polecane posty

Gość nashi

doradzcie jakis dobry sprawdzony krem, mam 23 lata i cere mieszana, do tej pory uzywalam kremow dla nastolatek tzn linia ponizej 20, aletradzik juz dawno zniknal, pozostaly mi jedynie wagry na nosie i brodzie,

Gość jowankaaa
....up

Gość biała orchidea
Polecam Ci Perfecte na dzień i na noc dla cery mieszanej firmy dax cosmetics. Krem ma wlasciwosci dotleniajace, ma koenzym Q10 ( ten co niby poprawia wyglad skory) i matuje ( to faktycznie) i zamyka pory! Uzywam i jestem b. zadowolona. Teraz skora po nim mi sie tak poprawila, ze po u myciu, krem i kilka musniec pudrem i cera jak marzenie...:) http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=6327 tak wyglada.

Gość iskaa
ja mam 21 lat i cere mieszana i moim faworytem jest krem z orifklame LIGHT RADIANCE REVITALISING BALM cera po nim jest taka promienna a przy tym krem sie dobrze wchlania i nie pozostawia tlustej warstwy chociaz po wycisnieciu a tubki ma sie wrazenie ze krem jest tlusty !! polecam !!

Gość fanka19
cześć skoro masz cerę mieszaną to polecam krem Normaderm z firmy Vichy. do kupienia oczywiście w aptekach w cenie od nawet:) 54 do 64 zł. -zależy w której. często dodają do kremu jeszcze probki innych kosmetyków z Vichy np. żle do mycia twarzy 30ml czy płyn do zmywania oczków 30 ml- oba naraz. krem jest nawilzający i matujący- bardzo dobry uzywam od chyba 2 lat. niech Cię nie zmyli mój wiek( w piątek konczę 20 lat) gdyż tak na seroio to piszą na ulotkach ze to krem własnie dla dziewczyn powyżej 18 roku życia:) czyli dla dwudziestokilkulatek;) jesli sie wachasz popros w apytece o probkę kremu. pozdrawiam:)

Ja uzywam ostatnio nawilzajacego z oriflamu (moisturing for day) i musze powiedziec, ze jestem bardzo zadowolona. Nigdy, zadne krem pseudo-matujacy do cery mieszanej nie wybawil mnie od blyszczenia skory. Ten tez tego nei robi, bo skora blyszczy nadal. Ale: blyszczenie to jest naprawde lekkie, do zniesienia, a poza tym krem ma swietna konsystencje, super sie wchlania i jest dobry pod makijaz... I nie kosztuje zbyt duzo.

Gość fanka19
oczywiście miało byc WAHASZ:)