Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliska

opieka nad noworodkiem-poradzcie

Polecane posty

Gość eliska

to bedzie moje pierwsze dziecko,nigdy nie opiekowałam sie takim malenstwem a moge liczyc tylko na siebie i na pomoc meza na co zwrocic uwage?? podzielcie sie doswiadczeniem

Gość Wanka
Matczyna ituicja podpowie Ci co robić, a w razie konkretnego problemu możesz się poradzić. Jedną rzecz, którą Ci polecam to karmienie piersią.

Gość Brzusio777
Jeśli masz możliwość, skorzystaj ze szkoły rodzenia. Sporo się tam dowiedziałam na temat pielęgnacji dzidzi.

Eliska, daj namiary na maila, mam fajny poradnik o opiece nad małym dzieckiem, chętnie Ci podeślę. Są zdjęcia, bardzo przystepnie napisane - polecam :) TRudno powiedzieć, na co zwrócić szczególną uwagę, każda laska ma inne problemy, każda jest wyczulona na innym pukncie. Coś konretnego Cię interesuje?

Gość celebre 23
tez nie wiedzialam nic o dziecaich, polecam szkole rodzenia i jakies kolezanki, ktore tez maja malutkie dzieci ale nie babcie czy mamy!!bo wczesniej ibaczej bylo niz znowu teraz sie robi, a tak to jakas ksiazke i ja mam numer poloznej do ktorej zawsze moge zadzwonic i zapytac o cos

Elfia mamo mogę też prosić o ten podręcznik ma e-maila?? Bardzo proszę i z góry dziękuję. 🌻

Gość eliska
elfia-mamo moj mail to justa_77@op.pl z gory dziekuje:)

Gość i ja i ja
czy ja tez moge prosic o maila z poradnikowa zawartoscia? :) pomidora@gazeta.pl

Jeżeli chcesz być przygotowana pod względem teoretycznym to proponuję zajrzeć do literatury fachowej. Jest super książka o opiece i pielęgnacji niemowląt. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco.