Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wanka

Jak to jest z tą szyjką?

Polecane posty

Gość Wanka

Jeżeli zaszłam w ciążę jakieś 7 dni temu to jaka powinna być szyjka macicy bo ja mam miękką.

ja jestem juz po porodzie, ale pamietam ze moja byla miekka i wysoko zmierz lepiej temp-jest bardziej wiarygodna niz szyjka moja temp utrzymywala sie bardzo dlugo na poziomie 37,3

moja szyjka jest za krotka ale lekarz ktory prowadzi moja ciaze zabardzo sie tym nie przejmuje czy to prawda ze moge stracic dzidzie? i co mam robic? na ostatniej wizycie stwierdzono ze musze zrobic usg zaby stwierdzic czy czesc szyjki nie jest umieszczona w srodku macicy ale zapisano mnie dopiero na 30.05 czy do maja moja szyjka wytrzyma jezeli jest zeczywiscie zbyt krotka? ktoras z Was miala taki problem prosze doradcie mi cos? Pozdrawiam

Moja siostra też ma problem z szyjką ,przy pierwszym i obecnie drugim dzidziusiu założono jej krążek do czasu porodu. Rzeczywiście zbyt krótka szyjka może spowodować przedwczesny poród...Krążek kupuje się w specjalistycznych sklepach zielarskich(czasem na zamówienie) kosztyje niemało bo ponad 200zł .

Młoda mamo ,moim zdaniem powinnaś jeszcze się skonsultować z innym lekarzem bo z doświadczenia mojej siostry wiem ,że lekarze często bagatelizują ten fakt, a przecież chodzi o życie dziecka!

wielkie dzieki jutro zadzwonie do innego szpiutala i postaram sie umowic na wizyte bo tu gdzie prowadza moja ciaze powiedzieli mi jak poprosilam o konsultacje z innym lekarzem ze to nie mozliwe pozatym ten szpital teraz przejmuje jakis prywaciaz i wogule zaniedbuja pacjetow bo lekarze odchodza