Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaziu_s

miłośc po 40-tce...interesują mnie wypowiedzi kobiet na temat facetów

Polecane posty

drogie kobietki: co sądzicie na temat miłości, uczuć gościa po 40-tce, który wielu rzeczy doświadczył, ale może się jeszcze czegoś nauczyć (a teraz buja w obłokach) ;)

Gość droga kobietka
witaj samczyku... a tak konkretnie, to co Cie interesuje? bardziej psycho, czy fizyczne?

Gość zuzia lalka nieduza
Ehhhh facet majacy 40 lat nie jest taki stary i mówie to JA 26-letnia babeczka;) Zreszta w kazdym wieku mozna sie zakochać i bujac w obłokach.. nie ma granic

Gość *smutna
każdy wiek na zakochanie się jest dobry,nie ma regól,człowiek poczuje motylki w brzuszku i leci...nie je,nie spi,zastanawia sie czy to jest to czy ma jeszcze do tego prawo? w każdym razie jest wiele ale...nie tak jak za mlodu, tak miłośc jest szczera,prawdziwa,dla miłości w tym wieku umie sie wiele poświęcić,jest się dojrzały,odpowiedzialnym i wie czego chce

jak sądzicie czy można wszystko poświęcic dla miłosci pierwszej w zyciu -mimo wieku .jest jaki jest.

Gość droga kobietka
no to jak będzie samczyku, co za dużo kobitek wokół Ciebie, że nie odpowowiadasz?? ;)

ok. interesuje mnie kobieta calutka .jej serduszko,ciało,rozumek,cała cała calutka....

Gość droga kobietka
to mówisz, że calutka kobietka Cię interesuje? to bardzoe ciekawe, bo facetów, to zazwyczaj tylko częśc kobiety interesuje...

tak calutka,najwazniejsze jej serduszko całe,a póżniej wiadomo ze nie za sto lat-wszystko pozostałe.zaczynając od głowkki do paluszków u nózek........

widzę że temat mało interesujący--jak myslicie ,czy łatwo kobietę np.32 dwu letnia męzatke kochającą męza zbajerowac..ile to może zająć czasu..no panie ,proszę odpowiedzieć.....

Gość nieszczęsliwie zakochana...
Ja dla faceta którego poświeciłabym wszystko... WSZYSTKO... i to bez zastanowienia. Gdybym tylko miała okazje... ale niestety nie mam jej :( Kocham faceta, z ktorym nigdy nie bede i ktorego juz chyba nigdy nie zobacze Kaziu nie zaprzepaszczaj okazji... słuchaj serducha

No wiesz kaziu... Ja mam 27 lat, moj narzeczony, a już wkrótce mąż 42. BIG LOVE!!! Ale mężatkę raczej zostaw w spokoju.

Gość droga kobietka
widzę, że powoli temat się rozija, a coniektórzy idą na ostro "nie ruszaj męzatek" ale dlaczego, jak sama zechce, to juz jej wybór ;)

Gość dokaziu.
...wiec bujaj dalej.....

n. zakoch. nie rezygnuj tak szybko jeśli kochasz zrób wszystko żeby był Twoj..

Gość Facecik___
puk puk moze któas pani coś dołoży do pieca bo ogień wygasa......

drogie dziewczynki-proszę może znajdzie się któraś co powie nie-pilnuj tego co masz i dlaczego?

Gość droga kobietka
Kaziu, Kaziu, co Ty taki narwany! ;) daj kobietkom troche czasu do namysłu co niektórzy świętują :)

list wielki, wypowiedzi mało KOBIETKO. popraw się na przyszłość...dzięki i proszę o więcej..

Gość akaziu-s
Oj Kaziu ja jestem kobietą ,mam 50 lat i motylki w brzuchu KOCHAM SIE na całego Najpiękniejszy wiek

Gość mam 43
odkąd mąż mnie zdradził i się rozwiodłam,ciągle ktoś się we mnie kocha,ale zwykle to rownolatkowie i młodsi,starsi mają żony,młodsi prawdopodobnie chcieliby tylko seksu z doświadczoną...ech chyba lepiej być samą...a obecnie przyczepił się taki 44latek który ma żonę28lat i 3letnie dziecko i wiersze mi pisze i taki zakochany...ach życie...

ładnie piszecie/dziewczynki/bez względu na wiek.ćzy to wiosna na Was tak działa,żartuję,myslę że tak Wam serduszka podpowiadają.dzięki za te wypowiedzi i proszę o następne.p.s.co szkodzi kochać mając 50 latek-piękny wiek, lub kochać będąc samotną.Dziewczyny kochajcie nas.Dziewczynki-dawajcie nam swą miłość i bierzcie od nas ile się tylko da i jeszcze więcej.

Gość ty facet
kuzwa jakis chory?? zobacz co ty piszesz wez sie za robote to i pierdoly cie opuszcza!! tylko sex i sex????????nic nie masz wiecej w glowie??? a te wyuzdane suki stare kurwy 50 lat?? a pomoz dzieciom , moze pracuja one maja zyc a ty juz przezylas no ku....... nie wytrzymam stara 50 latka sex!!!!! ale cialo chyba jak flaki bo natura sie zapewne upomina o swioje!!!! jak mowia z przodu 50 z tylu 20 )") ):):):): ehhh suki za dobrze wam !!!!!!

Gość ty facet
kuzwa jakis chory?? zobacz co ty piszesz wez sie za robote to i pierdoly cie opuszcza!! tylko sex i sex????????nic nie masz wiecej w glowie??? a te wyuzdane suki stare kurwy 50 lat?? a pomoz dzieciom , moze pracuja one maja zyc a ty juz przezylas no ku....... nie wytrzymam stara 50 latka sex!!!!! ale cialo chyba jak flaki bo natura sie zapewne upomina o swioje!!!! jak mowia z przodu 50 z tylu 20 )") ):):):): ehhh suki za dobrze wam !!!!!!

Gość akaziu-s
Do ty facet Sam jestes k******* inie wymyslaj innym dzieci niech zarabiają na siebie a ja mam kase dla siebie i dla mojego zycia i sexu a tobie g**** do tego głupi capie