Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaziu_s

miłośc po 40-tce...interesują mnie wypowiedzi kobiet na temat facetów

Polecane posty

Gość co ubodla
cie prawda suko ??????? pierdolisz sie ?? ma racje facet!!!!!!! zajmij sie pomoca dzieciom jak ty kiedys dostalas od swoich rodzicow tylko czy ty kurwisko takie jestes rodzicem?? watpie....

Gość jesienna.........
Ze smutkiem czytam niektóre wypowiedzi kobiet. Jakie wy czasem potraficie być zawistne. Czy to dlatego, że chodzi wam o miłość? W tej materii konkurencja nie popłaca. A miłość spada na ludzi w każdym wieku. Zapamiętajcie to. Do autora: facet po 40. nie bujaj w obłokach, tylko działaj. Bujanie nie przynosi żadnych efektów. Zatem do dzieła!

Gość cała Polska czyta dzieciom
Dopiero po 40 odkryłam co to znaczy prawdziwy seks :) Mam niespożytą energię i ciągłą ochotę na seks. Ale tylko z moim partnerem. Nigdy w życiu nie ruszyłabym faceta zajętego, który ma żonę i dzieci. Dla mnie to świętość. Choćby w brzuchu hulały miliony motylków, to jednak głową myślę a nie innym organem.

no nieżle odezwa ł sie facet -ciekawe co tu szukasz,może potrzebny psychiatra {widać nie miałełeś nie masz i nigdy nie będziesz miał pojęcia co to jest miłość},a może chmo niewiadomo.Kobietki nie dajcie się jednemu DZIWAKOWI,mówiąc delikatnie.

Gość liliowa
to prawda milosc nie zna wieku:) oblaki sa piekne, ale fajnie isc krokiem do ukochanje:)

dziewczę po 40stce,czy to znaczy że do 40 stki sex był dla ciebie obowiązkiem-przymusem-czyms co robiłaś bo musiałaś,czy też twój facio chciał dać noge i w końcu wziełaś się do roboty, ze strachu że zostaniesz sama.

mówcie co chcecie ja i tak kocham moje dziewczę,jedyną kobietę w życiu dla której mogę życie oddać wystarczy że powie słowo.....

Gość pomarańczowa ona
kaziu a jak to jest z facetami po 40-stce?

jesienna masz rację, mniej gadania,więcej działania,tylko jeszcz troszkę muszę poczekać { siła wyzsza },ale jeszcze troszkę,a faceci WON z tej strony i do garów nic innego wam nie pozostało jeśli włazicie na ten temat -prosił was ktoś,a może kacza grypa was dopada......KOCHAM dziewczę i koniecczy się to komuś podoba czy nie---tym co się nie podoba mówię reszta mi stoi,co żal wam.

Gość liliowa
{mówcie co chcecie ja i tak kocham moje dziewczę,jedyną kobietę w życiu dla której mogę życie oddać wystarczy że powie słowo.....{ tak i masz racje nikomu nic do was, co ich to, to twoja milosc, twoje zycie i twoja woman:) nie daj sie szarosic swiata, a raczje ludzi..:)

pomarańczowa jak to jest ok. powiem Ci,kocham dziewczę tak mocno że aż srrach zrobię dla niej wszystko co zechce,powie umżyj za mnie umre powie skocz w ogień skocze, powie oddaj za mnie rękę oddam,powie choć za mną pujde,powie odejć- odejdę i umre z miłości i tęsknoty do Niej to nie wszystko mogę pisać dłużej jesli Cię to interesuje.

lubię słuchać radyjka--fajermix--czy znajdzie się ktoś kto powie że mają złe piosenki--mają piękne i ładnie zapowiadają,czekam na Kobietki na wasze wypowiedzi. nawet te niezadobre dla mnie-każda z Was ma prawo mieć swoje zdanie i basta,........

liliowa, dzieki za dobre słowo--widać że potrafisz kochać, że rozumiesz co to jest miłość,zakochać się i przeżyć choć raz w życiu mlośc do kobiety-taką na zabój.....

Gość liliowa
powiem Ci,kocham dziewczę tak mocno że aż srrach zrobię dla niej wszystko co zechce,powie umżyj za mnie umre powie skocz w ogień skocze, powie oddaj za mnie rękę oddam,powie choć za mną pujde,powie odejć- odejdę i umre z miłości i tęsknoty do Niej ty tez umiesz kochac ❤️

Gość dobra kobietka
no widzę Kaziu, że Cię wzięło na zabój!? nieźle, a zdawało mi się , że takie uczucie, to raczej za młodu trafia...

Gość dobra kobietka
bynajmniej nie była, to krytyka z mojej strony, a tym dupkiem wyzywajacym to sie nie przejmuj, tacy zawsze sie znajda na forum i muszą normalnym ludziom poprzeszkadzać, ineczej byliby chorzy :) najlepiej olać te głupkowate teksty bez znaczenia:)

Gość kochamI
za mlodu? ludzie sa zawsze mlodzi:) a jak kochaja to tym bardziej:) oj mnie trafilo na zabojj:)

ogólnie tak się przygladam tematowi i bardzo gorąco się zrobiło w pewnym momencie...;) krótko mówiąc - zazdroszczę Twojej wybrance takiego faceta!! \"powie umżyj za mnie umre powie skocz w ogień skocze\" - prawdziwy skarb w tych czasach, faceci teraz to tylko aby zaliczyć, po kilka związków na raz, laska w każdym \"porcie\", płytkie uczucia... A Ty, tak ostro? Gratulacje!!

Gość liliowa
krótko mówiąc - zazdroszczę Twojej wybrance takiego faceta!! "powie umżyj za mnie umre powie skocz w ogień skocze" - prawdziwy skarb w tych czasach no wlanise, oj skacz w jej raczki:) jak umrzesz kogo bedzie kochala? umrze za toba i ona:)

strach ma wielkie oczy - tak mówią i chyba tak jest krótka rada: jak nie spróbujesz nigdy nie bedziesz wiedział, co by było gdyby... podejrzewam, że Twoja wybranka nie jest Twoją obecną kobietą...??

Dobra kobietko-dzieki za poparcie i tak trzymać bo wiem że miłość nie wybiera-nikt nie zna miejsca ani czasu-kiedy przyjdzie i dopadnie.a ci którzy nigdy tego nie przeżyli należą się słowa litości--szkoda was--ale mam was w nosie.

oliwerka-mądra babka-dzięki . widze że przytłaczająca większosć kobiet mówi Miłosc najwazniejsza-w końcu mamy jedno zycie-tak szkoda ,ale tylko jedno.....

liliowa-wiem że jeśli kocha nie pozwoli na to-nie skrzywdzi mnie-nigdy jeśli kocha,a kocha tak myślę i wiem-dla miłośi warto umrzec dla czegoś innego nie.......

Gość liliowa
jak kocha nie krzywdzi i nie pozowli zginac tobie, zranic ani drasnac, bedzie kochac, chuchac i cieszyc sie:) w koncu ilosc i zycie to jedno:)

Ona nie umrze nie pozwole na to,nigdy Jej nie skrzywdze,nie okłamię,nie zdradze,zawsze do końca mego małego zycia chce być z Nią i kochać Ją Kochać Kochac i być kochanym......

Gość liliowa
❤️Ona nie umrze nie pozwole na to,nigdy Jej nie skrzywdze,nie okłamię,nie zdradze,zawsze do końca mego małego zycia chce być z Nią i kochać Ją Kochać Kochac i być kochanym......❤️ ...zapiera dech, slow brak...:) to bedzie pieken zycie, bo w ..milosci:)

Wiosenko---serduszko mi podpowiada i wiem--serduszko wie wie i takie radosne...

Gość liliowa
tak serduszko wie wie i pragnie i takoie radosne, szczesliwe:) takie pelne:) pelen szczescia:) tylko serca sluchaj sercem kochaj:) ❤️^&❤️&&

tak z miłości i w miłosci i do konca życia i do konca świata i dzien dłużej