Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaziu_s

miłośc po 40-tce...interesują mnie wypowiedzi kobiet na temat facetów

Polecane posty

Gość kocham pomarańcze jej.
ja nie kaziu?, ale za czaczą nie przepadam, a tańczyć lubię jak partnerka coś potrafi........

kaziu nie chce się odzywać-napewno facet obawia się że ktoś robi go w konia / napewno czeka--ciekawe czy się doczeka /-ciekawe???

dziś piękna pogoda była/ wiosenka / na całego,ptaszki śpiewały,słonko świeciło,kwiatki wyglądajaza słonkiem--hej dziewczyny w górę biusty bo nadchodzi dzień rozpusty-czy wszystkie babki poszły do WYRA, żadna nie uchowała się?

ta jedna jedyna też śpi?????

❤️A MOZE TROCHE PSYCHOZABAWY? A tak, aby sie rozerwac lub... zaczac myslec... TESTY DO ROZWIAZYWANIA: Z dnia: 04:45--- Czy jestes za mila? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=210 Z dnia: 23:57--- Czy Twoje relacje z mezczyznami sa zdrowe? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=270 Z dnia: 05:08---Czy zabijasz namietnosc? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=300 Z dnia: 22:16 --- Czy jestes meczennica milosci? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=300 Kto to jest Zolza: Z dnia: 04:48 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2206032&start=240 🌻Oczywiscie mile beda nowe propozycje, szczegolnie wartosciowe ksiazki i krotkie recenzje - z gory dziekuje!!!

żakochana /liliowy pocałunek /nie ma Cię,chłopiec-napewno czeka i cierpi.pozwolisz na to.mówiłaś że kochasz,to tylko słowa???? serduszko nic Ci nie podpowiada,nic a nic,a miłość,niepozwól żeby, zczezł,z szarzał. mówiłaś Ty na zawał,a on.nie ma serca ze stali.żadne słowa Cię nie wzrószą , Twego serduszka.jedno życie,Twoje-jego,drugiego nie będzie,nie pozwól na to.czeka cierpi,jak myślisz długo wytrzyma,nie sprawdzaj,Lilia Lilia...........................

Gość dobra kobietka
kochasz te pomarańcze i kochasz, a one co olały Ciebie??

Gość piosenka
Kaziu, Kaziu, Kaziu zakochaj się!! Ale to juz było...

Gość ca
nabijajcie się z Niego dalej, piosenenka ładna o miłości o sercu,finał kiepski,pogoda kiepska-chmury zawisły,pada grad burza-jak to czasem bywa,a po burzy zwykle świeci Słońce_e,____________p.s.Życzenie skazańca-co to jest ,wie ktoś_________

Gość ca
ja też kocham pomarańcze,jakie słodkie,mniam-mniam________

Gość dobra kobietka
bynajmniej to nie nabijanie się!! właśnie o to mi chodziło, że była wielka mołość, zapewnianie itp., a teraz pa słonko i zajęła sie chyba innym, lub innymi...:( lila, nieładnie, nieładnie tak oszukiwać, ładnie piszesz, ale to chyba na tym się kończy..............NIESTETY:(:(:( Kaziu, przykro mi, że tak to sie skonczyło, widać kobitki, też potrafią oszukiwać i ranić... Mozna mieć tylko nadzieję, że to jest zdecydowana mniejszość płci pieknej, acz czasami okrutnej :) A Ty lila: nie skacz tak z kwiatka na kwiatek, bo trafisz kiedyś na bąka i dopiero odczujesz... Nie sztuka pisać wierszyki o mołości!!! Sztuka KOCHAĆ ❤️+ ❤️

Gość liliowa
tak kaziu zakochaj sie, kochaj i nie sluchaj jakis tam ziomkow znajomkow, nie sluchaj strachu na wtej drodze inna ona, nie taka jak poprzednio ❤️+❤️

Gość ca
liliowa________ona czy nie ona,/oto jest pytanie/ jedna zna odpowiedż_________

Gość ca
czas już na prawdę / Liliowa/ kto TY jesteś-mów.dosyć podszywania się ____________________________________________

Widzę że w końcu się wyjaśnia.No nieżle,jeśli to prawda to LILIOWA masz przechlapane.Tak lecieć w h__a.Pamiętam ZŁO dane--wróci do Ciebie tylko jeszcze większe. / pewne na bank.Współczuję Tobie i Twojej WYBRANCE__

Gość yhmmmmmmmmm
Pamiętam ZŁO dane--wróci do Ciebie to prawda bluzgownica juz o tym sie przekonala:)

Gość ca
nie ma przyznania się ,nie masz odwagi,dlaczego,narozrabiałaś-zapłać,narobiłaś nagrzebałaś i w nogi,gdzie Twoja odwaga,podawać się za ukochaną to draństwo,oj narobiłaś - sama nie wiesz ile złego-sama nie wiesz ILE_______

Gość liliowa
ja jestem ukochana jego:) mojego skarbaaaaaaaaaa

Gość ca
jesteś powiedz słówko jak takaś mądra zna je tylko ta jedyna TY nie__________

Gość ktos tu
ktos tu kogos krzywdzi i rani nie wiem tylko czy sobie zdaje z tego sprawe

Gość liliowa
nas nie, bo my razem;) ale to prawda, czasem tak sobie mysle, ze to do mnie:) jak mowie skarb od razu mam jego buzke w myslach;)

Gość ktos tu
sorki liliowa ale to nie do ciebie to tak ogolnie ale zycze tej milosci powodzenia

Gość liliowa radosna
własnie:) wlasnie o tym mowie ciagle, szczescia:)

Gość ca
KONIEC______________________________