Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczyoczyoczy

Co to moze byc?? Oczy...

Polecane posty

Gość oczyoczyoczy

Moze ktos mial kiedys podobny bol oka. Jakis czas temu od dawna w kaciku oka ta kuleczka i cos co jest pod tym mi tak troche przeskkiwalo jak np pocieralam oczy w drugim oku tak sie nie dzialo. Teraz jakby mi sie to zablokowalo, troche mi oko lzawi i mnie boli. I od tego albo juz od zdenerowania zaczela mnie troche bolec glowa i czuje jakbym miala cos przy tym kaciku zablokowane. Wiecie co to moze byc??

Gość jakiś stan zapalny

Gość może jęczmień

Gość helle
to jęczmień. Czasem moze pęknąć i leje się z niego ropa. Pocieraj to miejsce złotym pierścionkiem, jedz witaminę B complex i zapytaj w aptece o jakąś maść. powinno przejść.

Gość oczyoczy
jeczmien tworzylby sie w kaciku oka. Raz jest lepiej raz gorzej, myslalam moze ze cos mam nie tak z kanalikiem ktory jest pod skora nie wiem jak to sie fachowo nazywa. Ale dziekuje za odp

Gość oczyoczyoczy
Wydaje mi sie jednak ze to nie jest jeczmien bo taka kulka co sie tutaj jak kaciki oka wew jedna mam taka jakby schowana normalna a druga jest bardziej wystajaca a ona mi kiedys jakby przeskakiwala. I znowu mnie boli troche jakby promieniuje i mnie glowa boli. A to miejsce jakby ciagnie