Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdziewiczona

Straciłam cnote...

Polecane posty

Gość rozdziewiczona

dzis stracilam dziewictwo.po 4 nieudanych probach.nareszcie, ale z tym sexem to sie robi za duzo szumu,, nic w tym przyjemnego nie czulam:(

Gość rozdziewiczona niedawno
heh dobrze Cie rozumiem. U mnie nawet po 2 razie byl bol i krew i zupełnie nic nie czułam, czekam na 3 raz moze bedzie lepiej..

Gość moniaaaaa
po pierwszyma razie (podejścia były 3) unikałam seksu jak ognia przez kilka miesięcy. ale to mija wierz mi!:) każda kobieta tak ma że poczatkowo nie czuje za wiele...trza być cierpliwym więc głowa do góry;)

Gość rozdziewiczona
o kurka.........to my bedziemy z tego jeszce czuc cos milego? przez ten caly sex, nie moge sobie normalnie usiasc nigdzie, i takie dziwne uczucie mam, troszke mnie tam pobolea przy gwaltownych ruchcch

Gość tak tak wiem
pewnie jakieś smarki jesteście:O ja straciłam cnotę w wieku 21 lat i było zajebiście, za I razem i a każdymi kolejnymi:):D

miałam zupelnie to samo co Ty. Kurcze, az sie boje trzeciego razu bo czuje ze znowu bede krwawic, ale szczerze mowiac zaczyna mnie to troche krecic... ;)

ja mam 19 a dziewictwo straciłam jakis miesiac temu wiec bez smarkow prosze..

Gość tak tak wiem
NO TO JESTEŚ SMAREK I TYLE:O NIE PIEPRZYĆ SIĘ PONIŻEJ 21 LAT I KONIEC KROPKA!!!! JAKBYŚ BYŁA 16 LATKĄ TO BYŚ DOPIERO NARZEKAŁA:o

niby dlaczego?

Gość karolinka szczupla
no ja tez jak mialAM 21 LAT :) moze to smiesznie zabrzmi ,ale znalam mojego ukochanego niecale 3 miechy, z czego widzielismy sie 8 razy [przez ten czas rozmowa przez gg] i zrobilam z nim TO w ostatnim dniu jego pobytu w Pl. chcialam BARDZO TO ZROBIC WLASNIE ZN IM. bylAM 1000%ZE TO TEN WLASCIWY! i jak czas pokazal- 2 rocznica przed nami:)

Gość moniaaaaa
"rozdziewiczona niedawno" zanim pojawił się twoj post miałam napisać dokładnie to samo:D też miałam 19 lat i tez czułam to co wy...przez kilka dni dyskomfort nie do opisania. ale nie ma co dużo gadać....musicie wierzyć na słowo że odczuwania seksu jak należy trzeba się wyuczyć:)

Gość kassanderka
Spokojnie. Ja prawie rok temu po 3 nieudanych probach, ogromny bol i duzo krwi. Potem przerwa 3 tyg i za kazdym razem bylo juz coraz lepiej. A teraz po prostu pieknie. :) Na wszystko trzeba czasu.

Gość rozdziewiczona
w litopadzie , obecnego roku skończe 21 lat!!!.........

Gość moniaaaaa
tak tak wiem >>> ale głupoty pierdolisz no nie mogę:D chyba zostałaś wychowana twardą ręką co?:P

Gość tak tak wiem
BO CIAŁO KOBIETY JEST SKOMPLIKOWANE, A PO 21ROKU ŻYCIA CHCIACA SAM NACHODZI:p WIERZCIE WIERZCIE, :) I WÓWCZAS Z REGUŁY JEST PRZYJEMNIE, NAWET JESLI PRZEBICIE BOLI, NO BO CIAŁO I PSYCHIKA SĄ GOTOWE I MOGĄ SIĘ TYM ROZKOSZOWAĆ. WIADOMO, ŻE SMARKA NP NIE ZAINTERESUJE TAK SEKS JAK KOGOŚ JUŻ GO DŁODNEGO:p MÓJ I RAZ BYŁ MNIAMMMMM

Gość rozdziewiczona
czyli , nie ma sie co do niego zniechęcać........to dobrze:)

Gość tak tak wiem
APELUJĘ O WSTRZEMIĘŹLIWOŚĆ DO OSIĄGNIECIA CHCICY:)

Gość tak tak wiem
KICIA ILE MASZ LAT:p????????????????????

phi... nie zgadzam sie z Toba, jezeli 19 lat to dla Ciebie smark to co powiesz o 16? sorry, ale gotowosc do seksu bardziej zalezy od psychiki a nie pd wieku...

Gość moniaaaaa
aaaaaaaa!!!! kicussss!!!!!!!! zwariuje przez te Twoje głupie posty!!!!!!!!

co robic zeby z kazdym razem było lepiej i milej?

Gość dziewica stuprocentowa
czytam Was i chyba wstąpię do zakonu po tym, co tu się dowiedziałam

Gość tak tak wiem
HEHEHE, TYLKO ŻE WIEK Z REGUŁY JEST ŚCIŚLE POWIĄZANY Z PSYCHIKĄ GAMONIU:o ZAPYTAJ CZY JAKAŚ 16MIAŁA PRZYJEMNY I RAZ:o SIĘ KOCHANA ROZCZARUJESZ, A ZAPYTAJ TE POWYŻEJ 21 22 23 24 LAT:o TRZA BYŁO POCZEKAĆ JESZCZE, A TERAZ CIERP, NA WŁASNE ŻYCZENIE:o

a czy ja napisałam ze cierpie? I bez gamoniow bo ja do Ciebie odzywam sie grzecznie. Bynajmniej uwazam ,ze 18-19-20 to dobry wiek... Ty widocznie musiałas tak długo czekac bo nikt Cie niechciał... ech..

Gość dziewica stuprocentowa
rozdziewiczona niedawno- używając w tym kontekście słowa "bynajmniej" sama sobie zaprzeczasz :O

Gość moniaaaaa
jak ty jestes kicussss esteta to ja jestem sw. izydor... idiota raczej jestes ot co!

za blad przepraszam

Gość a było to tak
To było nocą, gdy księżyc jasno świecił, wiem już na pewno, nie będzie z tego dzieci. Tak to bolało, że sama nie wiem czemu, jak to się stało, oddałam się lubemu. Straciłam cnotę, bo co, bo sama tego chciałam, Straciłam cnotę, i co, i już nie będę miała, Straciłam cnotę, bo co, bo on nalegał wciąż. Wskoczył do łóżka, poprosił o całuska, ja mu nie dałam, bo się go bardzo bałam, a on przemocą wziął wszystko to co miałam, ooo, ooo. Straciłam cnotę, bo co, bo sama tego chciałam, Straciłam cnotę, i co, i już nie będę miała, Straciłam cnotę, bo co, bo on nalegał wciąż. Zabrał mi wszystko, odszedł i nazwał dziwką, a ja płakałam, bo cnoty już nie miałam, i myślę sobie, czy jeszcze z kimś to zrobię, ooo,ooo. Straciłam cnotę, bo co, bo sama tego chciałam, Straciłam cnotę, i co, i już nie będę miała, Straciłam cnotę, bo co, bo on nalegał wciąż. :classic_cool: