Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdziewiczona

Straciłam cnote...

Polecane posty

Gość tak tak wiem
czekać czekać, a nie puszczać się przed 21rokiem życia:O jakbyś poczekała GAMONIU:D to byś miała porównania, odprężona, gotowa, chcąca...a tak masz, swój I raz do dupy:O ja też moglam jeszcze trochę poczekać, ale było i tak zajebiście, popieram tak 23-24 jest w sam raz:D

Gość rozdziewiczona niedawno
rowniez uwazam ze to sprawa psychiki i gotowosci , a takzde dobrania odpowiedniego partnera...

Gość moniaaaaa
19 lat to za wcześnie?!!! buahahahahah co za debilne stwierdzenie. kogo obchodzi to czy bedzie bolało? kto normalny pomyśli sobie że z tym poczeka do 21 roku zycia(taka magiczna granica:o ) zeby bylo mu dobrze ze pierwszym razem. mam kolezanki ktore w weiku 17 lat juz rozkoszowały się seksem - naprawde dojrzałe psychicznie dziewczyny....ale mam tez takie 22 letnie ktore zachowują się jak szczyle i do psychicznej gotowości do "pierwszego razu" daleko im jak jasna cholera:o tak wiec nie pierdol głupot bo mdli:o

nie napisałam ze było do dupy PUSTACZKU , kazdy pierwszy raz boli, a Ty chyba jestes jakis babochłop ze nic nie czułas... wspołczuje

Gość tak tak wiem
buhehehe, ok boli, ale ból może być bolem z krwotokiem, i ból może byc przyjemnym bólem, który z każda chwilą daję większą rozkosz:D

Gość moniaaaaa
kicusss mam humor ale z Toba tak nie potrafię...wybacz staram się ale nie umiem nie zwracac uwagi na twe wykwintne kometnarze:(

Gość tak tak wiem
gotowość psychiczna z reguły sie osiąga po 21 roku życia, więc to nie są głupoty, a fakty GŁOMBIE moniko:D, troszkę doczytaj, a te twoje koleżanki co i tak brak tej dojrzałości, to chyba dlatego, że z toba za dużo przebywają-wiesz, kto z kim przystaje, takim się staje:D

sa rozne kształty blon dziewicznych... i sprawa krwi tez jest rozna.. Ja akurat mam kształt lezkowaty- najgorszy z mozliwych..

Gość hehhhhhhhhhhhhehehee
idz i nie obrzydzaj, trza było zaczekać:O a nie teraz jęczeć:O

Gość moniaaaaa
oj nie prowokuj mnie tymi żałosnymi filozofiami bo zraz puszcze pawia. gdzieś ty się uchowała z takim porytym pojęciem o psychicznej dojrzałości. pewnie sadystyczna matka wlała Ci je szorstkim pasem w tyłek:o

Gość moniaaaaa
"doczytaj" psss...bo padnę. doczytam sobie na goglach wpisyjąc w wykszukiwarce kategorię "jak strasznie można się mylić snując swe własne filozofie o dojrzałości" i zapewne od razu mi wyskoczą Twoje posty:o

Gość tak tak wiem
a no lała:D ale seks mam teraz zajebisty:D nie jećzałam z bólu przy I razie, nie krwawiłam, nie marudziłam później na forum:D mam zaj... wspomnienia. oh dzięki mamuś-że doczekałam 21lat, a nie puściałam się:D

Gość tak tak wiem
kicia ile masz lat????????

Gość moniaaaaa
to jest kicus a nie kicia ty filozofie od 7 boleści:o

Gość tak tak wiem
niemożliwe, czy przegrałam życie?

Gość moniaaaaa
dokładnie....tak wiem...to smutne....:(

Gość tak tak wiem
ale przynajmniej moje cycki nie wiszą:D jupiiiiiiiii

phi! pusciłam sie?! dobre sobie!

Gość moniaaaaa
eee...to było głębokie:o

Gość tak tak wiem
mam zajebisty seks, niewiszące cycki, miłe wspomnienia, jestem psychicznie dojrzała-dam radę, nawet z przegraną resztą:D Ty masz worki, jesteś zalosna, bez wspomnień...no coż, tez jakos sie trzymaj:O tak mi przykro [cześć? moniaaaaa

Gość tak tak wiem
czy dobrne??? hmm, chyba krwawo-żałosne:D

Gość tak tak wiem
dokladnie:D, nalezy czekac tak dlugo jak mozna, tak dlugo jak sie bedzie gotowym psychicznie i bedzie sie odczuwac chcice-WOWCZAS JESTE TO USPRAWIEDLIWIONE POPEDEM I POTRZEBAMI SEKSULANYMI, W INNYM PRZYPADKU, SIE PUSZCZACIE:O

Gość tak tak wiem
KICIUS-W PYSK-PUSZCZALSKIEJ;) KICI OCZYWIŚCIE

Gość moniaaaaa
co ty gadasz wariatko?:D moje cycki są w porządku, wspomnienia tak czy inaczej piękne na swój sposób a psychika w porównaniu do Twojej zdrowa! kicusss jak zwykle wymiata

Gość tak tak wiem
NIE, MAM W NOSIE SLUB, ALE NIE TOLERUJE PUSZCZANIA SIE:o