Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konwaalia

henna rzęs

Polecane posty

Gość Konwaalia

:) czesc kobietki🖐️ Wybieram sie wlasnie do kosmetyczki na henne rzes ale chcialam sie wczesniej od was dowiedziec, jak wam sie podobal efekt, jak dlugo trwal , no i o cene:) z gory - dzieki:D

Gość henna
ja robię efekt boski nie musisz sie malowac sam zabieg szczypie w oczy ale da sie wytrzymać:P trzyma sie ok 2 tyg kosztuje 20 zł z regulacją i farbowaniem brwi polecam henne z firmy babor jest lepsza i dłużej trzyma

henna podczas robieniu rzes nie moze szczypac w oczy powinnas sprobowac inna widocznie ta nie jest dla ciebie odpowiednia!!!

Gość henna
ja jestem mega alergiczką być może dlatego mam tak delikatną skórę ze jestem napuchnięta po samej regulacji brwi

Gość a najbardziej uwielbiam
a nie możecie w domu zrobić? Prooooooooszę! Prościzna a i 20zł zostaje w kieszeni.

Gość dvdsvs
ja mam czarne rzesy jak pojde do kosmetyki i zrobi mi henne na rzesy bedzie widac jakas roznice?

Gość co ty pleciesz
20 zl za wyrównanie brwi i farbowanie henną??? kobiety ja moge wam to zrobic za 1 zł bo tyle kosztuje henna :D

Gość Konwaalia
czyli sam zabieg w swiecie jest banalny do zrobienia? brwi mam wyregulowane - wlasnorecznie:) mnie interesowala henna:) dla brunetki lepza czarna czy brazowa?

Gość co ty pleciesz
ja zawsze uzywalam czarna i bylo fajowo, teraz kupilam braz bo modny ale nie oplaca sie bo za lekko barwi!

Gość Konwaalia
dzieki wielkie🖐️ henne kupie jutro - no i sprobuje jak to bedzie:D

Gość dvdsvs
JAK MAM CZARNE RZESY TO JAK ZROBIE CHENNE TO BEDZIE WIDAC JAKAS ROZNICE?

Gość co ty pleciesz
zmieszaj kilka kropel wody utlenionej z henną w jakims malutkim pojemniczku np. w zakrętce iwymieszaj i nałóż na brwi i/lub rzesy patyczkiem do czyszczenia uszu :)

Gość lambada1
wlasnie przed chwileczka zrobilam sobie regulacje i henne brwi...poraz pierwszy...jestem zadowolona z rezultatu to jest naprawde proste...a co do henny rzes nie widze wiekszej roznicy bez czy z henna...pozdr