Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalalalalalls

maly penis mojego chlopaka

Polecane posty

Gość lalalalalalalalls

nigdy to dla mnie nie mialo znaczenia ale czuje ze moj chlopiec nie odczuwa wystarczajacej przyjemnosci, ja go czasami nie czuje w ogole!!!! czy sa jakies pozycje w ktorych pochwa robi sie ciasniejsza? piszcie

sprobujcie na lyzeczke albo od tylu.. zamiast pozycji, w ktorych rozwodzisz nogi. ps. czytalam ze sudanczycy w czasie spoczynku maja od 12-15 cm a w stanie erekcji 19-20 cm. Hindusi maja penisy najmniejsze na swiecie ;] W stanie spoczynku około 10-11 cm i w czasie wzwodu 12,5 cm. I widać tu że nie ważna jest ilość a jakość, bo właśnie \"w Indiach powstał najsłynniejszy traktat o miłości cielesnej Kamasutra, a sami Hindusi od wieków uchodzą za mistrzów ars amandi.\" ;) ps2 a moze jakies cwiczenia sprobujcie na penisa, chociaz nie wydaje mi sie ze to skuteczne jest.. Najwazniejsze zeby obojgu Wam bylo dobrze..

Gość team
od tyłu....i trenuj miesnie pochwy -tez maja duzy wpływ podczas stosunku....

Gość klaudis
ja miałam podobny problem nie stety nie wyszło rozstalismy sie ,ja nie dałam rady nie czułam przyjemności-:( nie czułam nic choc próbowałam róznych sposobów,to nie dla mnie,sorry ale jestem szczera