Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KoBBiEttKa

Do Fajnych KoBiet

Polecane posty

Gość KoBBiEttKa

Hej mam pytanie...wiem ze mozecie mnie wysmisc..ale moze znajdzie sie ktos kto pomoze...czy wasi facieci jak im stanie to tez penis dotyka im pprawie brzucha?? prosze o powazne komenty:) z gory dzieki za pommoc:*

Gość jaA..
nie zwracajcie uwagi na podszywaczy...ja naprawde powaznie pytam:( chodzi mi oto czy penis waszego chlopaka w trakcie wzwodu jest zzakkrzywiony do gory czy stoi raczej idelanie poziomo?? bo mojego chlopaka dotyka prawie brzucha..to cos zlego?? ps..podszywaczu dzieki ze poprawiles trosdzke humor..ale prosze daj skomentowac innym poawznie..:)

Gość jaA..
pomoze ktos?? z gory wielkie dzieki;)

Gość jaA..
do myszkaruda..no to moze ty chociaz pomozesz??

Gość jaA..
do myszka..no mimio wszyszytko moze poradzisz??:)

Gość jaA..
dzieki:) no jemu nie dotyka brzucha..ale stoi tak centralnie do gory:P wiem ze to smieszne ze pytam ale dzieki za zrozumienie:)

\"wiesz dlaczego nie stoJI\" - > cóż za błyskotliwe odkrycie, w nocy siły grawitacji przestają działać na penisa, a w pozycji stojącej działają najlepiej :D:D:D nie myślałaś/eś o napisaniu pracy naukowej na ten temat? :D:D:D

Gość wiesz dlaczego nie stoji
ależ to właśnie jest wycinek mojej rozprawy naukowej :P

nie, to dopiero wycinek... z całą stanowczością mogę to powiedzieć, wiem chyba jaką objętość ma moja rozprawa. Co do Nobla, to nie wiem jeszcze, być może... Wszystko jest możliwe.

Ty dziki jak nie wiesz, to się nie mądrzyj. Jak mówię, że wycinek, to wycinek. Jeszcze padniesz, jak przeczytasz całość mojej nowatorskiej teorii, dlaczego nie stoji. I będziesz dzieciom opowiadał, że mogłeś być pode mną albo nade mną, ba forum erotycznym jedynie, ale to też ważne doświadczenie. :P

wszyscy sa podemna bo jako prawdziwy dzik ryje głeboko w ziemi w poszukiwniu rożnych smaczków;) - to tak odnosnie kafe i mozesz byc raczej nademna bo kto spotyka dzika ten na drzewo szybko zmyka:) wiesz dlaczego nie stoji ---->>>>. to w takim razie jesli staniemy na głowie wzwód będzie zawsze????

oj Dziki, Dziki... To też jest element mojej rozprawy naukowej... zależność między stawaniem na głowie a wzwodem. Zbyt długo tutaj opisywać musiałabym ten fragment mojej rozprawy. W skrócie napiszę tylko, że zależność jest taka mianowicie. Jeśli kobieta staje na głowie, u mężczyzny wzwód pojawia się zawsze. Natomiast jeśli to mężczyzna staje na głowie, to niestety wzwód zanika. :P

bardzo ciekawa teoria, natomiast pozostaje jeszcze kewstia następująca, jesli członek jest lekko wykrzywiony w lewą strone, to długotrwała terapia leżenia na prawyb boku powinna go wyprostowac?? czy tez skrzywi sie on na prawą strone?? i jeszcze jedno czy w dobie lotów w kosmos badania obejmują i tą strefe? w koncu tam nie ma grawitacji. z naukowym pozdrowienie docent DZIK

i pewnie jeszcze jak stiomy na głowie, to siły grawitacji są zwrócone w przeciwnycm kierunku, więc musimy się mocno trzymać rękami podłogi, by nie odfrunąć :P

Szanowny Panie Docencie, nie poruszałam tego w swojej rozprawie, ale być może nie omieszkam w następnej. Kwestię zależności między odchyleniem członka a osiąganą satysfakcją, na przykład. W dobie lotów kosmicznych powstaje natomiast inny problem, nie tyle odchylenia, ile w ogóle możliwości wzwodu. Jeśli chodzi o kwestię poruszoną przez srali grali, to problem jest bardziej złożony. Trzymajcie się pogłodi, a odfruniecie na pewno. Krew bowiem, w takiej pozycji odpływa do mózgu, orgazm tak odlotowy, że odfrunięcie jest tylko kwestią czasu.

i to jest bardzo słuszna koncepcja. Trzeba temat rozijac i dogłębnie zbadac. Myślę ze z ochotnikami nie bedzie problemu. Natomiast intersujacy jest tez problem impotecji w kosmosie, czy ona zaniknie?? i 2 pytanie czy w zwiazku z tym iż w kosmosie zanikają mięsnie , penis będzie jedynym ( i mozg) narzędziem mężczyzny??? i jest następne pytanie penis czy mozg???

Gość PoDnOSnIIIK
PoDnoSzEE....temat byl czy to normlane ze stoi mu tak do gory...rozumiejm ze jestes jeszcze malio doswiadczona wg mnie normalne?:)