Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaa22

Jacy są włosi??????????Spotkać się z nim czy nie?????

Polecane posty

Gość Brondynka
hkgdfjd - co z tymi Portugalczykami?????

Gość umbryjka
radzilabym nie. jesli ci tak szybko proponuje pojsc do niego do domu obawiam sie ze moze miec jedno w glowie.

Słuchaj, to co facet będzie chciał ewe. z Tobą robić w domu, niezależy już od NACJI:O, a od samego mężczyzny. No proszę Cię...sama się rozeznaj w sytuacji! I jeśli już dokonywać jakichkolwiek podziałów pomiędzy ludźmi, to ja proponuję podług RELIGII. Moim zdaniem; OGÓLNIE bardzo; nie ma większych róźnic w mentalności pol.-włos. Znam Włochów i cacy i beee; ale do każdego człowieka należy podejść jak do indywiduum; jeśli Ci dobrze, jeśli coś iskrzy--zaangażuj się. [p.s. Ja proponuję jeszcze spotkanie na neutralnym gruncie:)]

Gość tam tam
dokladnie:D sama sie rozeznaj:D blizej, bo tutaj juz uslydzalas, ze nie ma sie czego bac

wiecie wydaje mi się krzywda mi się nie stanie zwłaszcza że mamy wspólnych znajomych i mieszkamy właściwie blisko siebie więc może nie ma się czego bać i iść do niego

Gość nie wszyscy Wlosi sa tacy sami
ale napewno wszyscy podrywacze marza, zeby chociaz raz scopare una polacca :/

Gość ona80
Jak mozna oceniac ludzi pod katem kraju jego pochodzenia???? Kiedy odrzucimy stare poglady i uprzedzenia? Juz czas spojrzec na czlowieka i ocenic go za jego zachowanie,a nie za czyny jego poprzednikow, z ktorymi niewiele go laczy. Nie kazdy Polak jest pijakiem , nie kazdy Wloch brudasem i podrywaczem, nie sadzicie?

mam ten sam problem, poznalam wlocha w polsce i sie spotykamy ale raczej dla zabicia czasu, ot tak jak przyjaciele.nic nie zamierzam z nim robic, moze poza pocalunkami i przytulaniem. Choc i przed tym sie wzbraniam bo co bedzie jak zechce wiecej???I tak maja juz zle zdanie o polkach...:-/Mam na mysle turystki ktore jezdza do wloskich kurortow. Ten wloch jest w duzego mista na polnocy i mam nadzieje ze ma inne zdanie o polkach;-)

czy miala ktoras z was do czynienia z wlochami i ma pozytywne o nich zdanie???

Gość ona quasi italiana
ja mam meza wlocha i moj jest bardzo porzadny

wczoraj sie przekonalam ze sa nic nie warci i zalezy im tylko na jednym!!! Polki trzymajcie sie z dala od tych cudzoziemcow!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mmmmeeeeeggggiiiiii
włosi mają kochanki, to fakt! A polak to co święty! Polak dla kochanki potrafi zostawic zone z dziecmi, włoch nigdy!! Więc kto jest lepszy!!!???

Gość miam
maja swietny zmysl stylu, wiedza co jest piekne i lubia sie tym otaczac, swietnie sie ubieraja i potrafia to bez pomocy swoich kobiet (tak jak najczesciej w Polsce to bywa), umieja sie pokazac i sprawic zeby kobieta poczula sie najpiekniejsza na swiecie. milo popatrzec, milo popodziwiac ale na prawdziwy zwiazek lepiej jak taki ma w glowie cos jeszcze i nie jest prymitywem patrzacym tylko penisem.

Gość Tina00000
A ja uważam, że są radośni, zabawni, a tego brakuje naszym poważnym, zapracowanym Panom. Włosi mają gorący temperament , a co do pracy to mylicie się bardzo, bo nierobów i nieuków u nas też nie brakuje można powiedzieć że 90% polskich facetów nie poradziłaby sobie bez kobiety nawet wodę w garnku przypalą, ale mniemanie o sobie mają jak o bogach. Południowcy są szczerzy nawet jeśli są kobieciarzami to nie przeczą temu tak jak pobożni Polacy, którzy też lubią wyskoczyć w bok ale pozują na przykładnych mężów i ojców.

Gość gośćGracjanna
lenie nieroby i kobieciarze uważam.że to ostatni facet za którego bym wyszła .Ostrzegam wszystkie Polki nie dajcie się zwieść pozorom będziecie tego bardzo żałować.