NiooNiA 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 Mam 21 lat, duzo moich kolezanek ma dzieci lub sa teraz w ciazy.. Ja biore tabletki i paradoksalnie chcialabym miec dziecko, ale wiem ze jeszcze za wczesnie, dlatego sie zabezpieczam.Ale gdy ide do kolezanki i bawie sie z jej bobasem, i mysle o tym zeby je miec, i jak to jest??? Czy tylko ja tak mam?? czy to te tabletki tak na mnie dzialaja..?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycha Napisano Kwiecień 18, 2006 Mam taką samą sytuację jak Ty.Tyle ze ja mam 20 lat:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milka00 Napisano Kwiecień 18, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milka00 Napisano Kwiecień 18, 2006 Ja mam trochę wiecej lat. bo 27, meza, i warunki żeby wychowac dziecko ale jakoś nie mogę sie zdecydowac na dziecko. Nie mam zamiaru nic robic na siłę i poczekam do momentu kiedy go bedę bardzo chciała a myśle ze niedługo to potrwa bo coraz częściej o tym myslę. Spóźnia mi sie okres, kupiłam test i nawet posmyslałm że w sumie to bym sie ucieszyła gdybym była w ciazy mimio, iż tego nie planowałam, ale nie jestem, więc poczekam jeszcze kilka miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crumb 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 ooo ja tez. mam pare lat wiecej niz Ty ale wciaz jeszcze brak warunkow na posiadanie dziecka. moze to jakas presja otoczenia a moze budzi sie w nas instynkt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach