Meleczek 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 Wzielam własnie thermal -pro. Pierwsza tebleta...Co to bedzie co to bedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekhmmm... Napisano Kwiecień 18, 2006 to powodzenia.pamiętaj,że dobrze jest mieć nadzieję.to wzmacnia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meleczek 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 Dzieki, jak wiadomo kto nie spróbuje ten nie je,,, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meleczek 0 Napisano Kwiecień 18, 2006 Już mineła godzina i nic sie nie dzieje.....Na 16.15 ide na siłownie...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meleczek 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 wczoraj wzięlam 1 termal, byłam na siłowni. Rzeczywiście w ogóle nie czułam zmęczenia mogłam jechac na rowerku na drugi koniec świata...Narazie żadnych oznak negatywnych. Ale 2 tabletke wezme o 14.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szysunia 0 Napisano Kwiecień 20, 2006 cześć powodzenia:) ja też brałam thermala i cieszę się, że ci nic nie jest bo nie każdy z tego co wiem mmoże brać te tabletki :O mi pomogły więc trzymam kciuki za ciebie ... tylko pamiętaj o witaminach bo są bardzo ważne i narazie nie szalej z 2tabletkami na dzień =) ...pozdrówka!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meleczek 0 Napisano Kwiecień 20, 2006 No nie szaleje...dzis 3 dzień..Także dzis i jeszcze jutro 1 tabletka. Co dzień poł godzinki na rowerki i pół na steperku... Tylko apetyt jakoś mi nie osłabł. Ale i tak jem mało.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ol Napisano Kwiecień 20, 2006 witajcie, widzę, że o thermalu rozmawiacie, mam spore doświadczenie w tej dziedzinie, chętnie podziele się wskazówkami, udzielę rad, piszcie ;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meleczek 0 Napisano Kwiecień 20, 2006 Ol...! No ja chce wszelkich rad! Nie za mało ćwicze? Mam 161 cm i 56 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ol Napisano Kwiecień 20, 2006 Meleczek z mojego doświadczenia, przede wszystkim aeroby, bierznie i tym podobne. Świetnie też robi fitnes, wszelkie aerobiki. Ćwicz jak najwięcej, ale pamietaj żeby się nie przetrenować. Nie wiem jaką masz obecnie kondycje, ale Możesz na przykład zacząć spokojnie, od 2 razy w tygodniu po 2godzinki czy po godzince, i stopniowo zwiekszać. Grunt, żeby sie dobrze spocić. Pamiętaj też, że thermal działa nie tylko wtedy kiedy ćwiczysz ale także kiedy zakończyłaś trening. Czy to nie jest fantastyczne?? nie dośc że spalasz to jeszcze 3 razy szybciej i w dodatku cały czas! ;) Pamietaj o witaminach, ja polecam solarin, ma kompleks niezbednych witamin i w dodatku będziesz miała ładną opaloną buźę. Nie bierz jednoczesnie thermala i witamin bo możesz sie zle poczuc. jeśli bierzesz dwie tabletki thermala, to najlepiej pierwszą 40min po śniadanku a drugą godzinę przed treningiem. Tylko pamiętaj ze jesli masz trening np o 19 to jak wezmiesz o 18 to potem możesz nie zasnąć wiec lepiej wziac wczesniej.Cociaz wiadomo kazdy organizm jest inny. i tak zadziała. Pij duzo wody mineralnej. wypłukuje toksyny z organizmu i oczyszcza, pozatym przy thermalu trzeba uważać żeby się nie odwodnić. Jeszcze jedna ważna sprawa. Nie każdy odczuwa tak zwany efekt termogeniczny, czyli poprostu pobudzenie. Ja na przyklad naleze do osob ktore nie czuja zadnego kopniecia, TO NIE ZNACZY ZE THERMAL NIE DZIALA! dziala tylko poprostu tego nie czuje. Niektorym kołacze serce, drzą dłonie, inni ida spać. Tak juz jest ile organizmow tyle reakcji. Jak mi się coś jeszcze przypomni to dopisze.Zadawajcie pytania, to napewno wyjda jeszcze inne warte uwagi informacje. Powodzonka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ol Napisano Kwiecień 20, 2006 aha, odnośnie dawkowania napisałam o thermalu, a witaminy ja biore zawsze przed snem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meleczek 0 Napisano Kwiecień 20, 2006 Ol, ja biore thermal o 14 a koło 16,30 zaczynam siłownie. Jutro 4 dzień wiec wezme jeszcze raz jedną sztukę. Ale od soboty nie wiem jak sobie rozłozyc branie. Kupiłam sobie vigor komplex. Ponadto biote calcium raz dziennie. Kopa nie czuje raczej wcześnie chce mi sie spać, ale to moze byc efekt zmęczenia po siłowni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ol Napisano Kwiecień 20, 2006 Vigor to za mało. Ja stosuję system piramidalny, tzn 1 tydzien 1 tabletka, drugi tydzien 2 tabletki (jedna po sniadaniu, druga przed treningiem), 3 tydzien - 3 tabletki (2 po sniadaniu, 1 przed treningiem) 4 tydzien - 4 tabletki (2 po sniadaniu, 2 przed treningiem) NIE WOLNO PRZEKRACZAC 4 TABLETEK NA DOBE! najwazniejsze jest zebys dobrze sluchala swojego organizmu, jesli dodasz druga tabletke i bedziesz sie zle czula, wroc do 1! nie rob nic wbrew sobie, jedni biora 4 i nic im nie jest (np ja) inni po jednej maja masakre! trzeba bardzo uwazac bo z termogenikami nie ma zartow. Pamietaj, ze Twoj cykl nie moze przekroczyc 3 miesiecy, a pozatym musisz sobie to tak rozlozyc, ze jak na przyklad bedziesz brala 3 tabletki to nie moze tak byc ze na drugi dzien skonczysz cykl i odstawisz thermal. musisz schodzic tez stopniowo, ale nie koniecznie z tygodnia na tydzien tylko np co dwa trzy dni zmniejszac dawki. Pozatym przy thermalu wazne jest aby dobrze sie odzywiac. Jesli wstaniesz rano i nic nie zjesz to nie rozkręcisz swojego metabolizmu i bedzie on ospały cały dzien, nie bedzie prawidlowo funkcjonowal, a co za tym idzie spalal. Jedz duze sniadanie, ale pelnowartosciowe, ciemny chleb, chudy bialy ser, warzywka, Rozpedzisz swoj metabolizm i bedzie on pracowal tak jak powinien - na pelnych obrotach, jedz czesto a mniej, np 5 posilkow dziennie, a po 18 unikaj weglowodanow i staraj sie jesc posilki zawierajace duzo bialka.Aha i kolejna ważna sprawa, efedryna ktora jest jednym ze skladników thermala stosowana dluzszy czas moze uzaleznic, to znaczy, ze jesli odstawisz thermal mozesz sie gorzej czuc miec silne bole glowy itp. Aby zmiinimalizowac te objawy, stosuj dzien przerwy. to znaczy 6 dni w tygodniu bierzesz thermal, a 7 nie! ja sobie wybralam niedziele. i poprostu wtedy odpoczywam. napisz do mnie na e-mail. pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach