Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tralalili

Czy któraś z Was bierze Diane35 i nosi soczewki?

Polecane posty

I czy zauważacie opisaną w \"ulotce dołączonej do opakowania\" i występująca w rzadkich przypadkach złą tolerancję soczewek? Ja ewidentnie jestem jednym z tych rzadkich przypadków!

Diane biorę od 4 lat,cerę mam idealną-nie wiem,czy to dzięki tym pigułkom. Mi chodzi o to,czy też macie przez Diane \"suche oko\"?

Ja brałam Cilest, jest trochęsłabszy od Diane,ale dość \'mocny\' w prównaniu z innymi... Nie zauważyłam złej tolerancji soczewek. Potem brałam Triquilar i pisało na ulotce włśnie o złej tolerancji szkieł. Jest to sprawa indywidualna. Przy hormonach wysuszone sąśluzówki i stąd suche oko. Tą Diane bierzesz ze względów zdrowotnych czy anty?? Bo to dosyćmocny środek, może jakbyś zmieniła na coś ;łagodniejszego\' byłoby lepiej? Różnie bywa z hormonami, z samopoczuciem przy różnych hormonach też są różnice więc może po innych tabl byłoby lepiej??

Czuję się dobrze,libido OK :) tylko 2 problemy,oba męczące-gromadzenie przez organizm olbrzymich (3kg) ilości wody- w udach (!) oraz ten zespól suchego oka. Diane są też tanie-to dość istotne dla mnie.

Gość shimmery
A ja biorę Daine35 lecznico okolo 2 lat,nosze soczewki od 4 czy 5 lat i nie mam tzw.zespolu suchego oka,jest to indywidualna sprawa.

A ja dopiero zaczęłam brać Diane35... Przeczytałam w ulotce o nietolerancji soczewek kontaktowych ale na razie wszystko jest ok.. i mam nadzieje ze tak pozostanie :) Pozdrawiam