Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia-21

jak szybko facet powinien konczyć?

Polecane posty

Gość niunia-21

chodzi mi o to, ze moj facet chyba coś ma nie tak.. nie kochamy sie jeszcze, ale pieszcze go ustami albo dlonia a on jeszcze nigdy nie skonczyl..a robie to naprawde dlugo(czasem 20,30 min i nic) dziwne to jakieś? albo to moze za ktrotko i pownnnam dluzej?

Gość niunia-21
odpowiadajcie :)

Gość oNn
a rozmawiałaś z Nim na ten temat?

Gość niunia-21
nie, ale mam zamiar, ale chce sie najpiwer zoreintowac moze to jest normalne?

Gość oNn
Ja tak długo nie wytrzymałbym... Nie wytrzymuję normalnie. Być może On masturbuje się tuż przed spotkaniem z Tobą i to daje Mu "taką siłę", może po prostu jest długodystansowcem, może Ty robisz coś nie tak...

Gość ogolnie...
zwykle 10 min to max :O

Gość oNn
ogolnie... - w zasadzie masz rację

nie no...tyle czasu to zdecydowanie za długo.... sorry za szczerość ale wydaje mi się że robisz coś nie tak...jezeli robiłabyć to jak należy mógłby dojść nawet w 3-4 minuty. takie jest moje zdanie nie twierdzę że tak rzezywiście wygląda sytuacja....ale jakoś nic innego mi do głowy nie przychodzi.

widać nie robisz tego najlepiej i chopak nie ma ochoty skończyć :o moze obejrzyj jakieś filmy przyrodnicze :o

Gość oNn
Dobra spokój, bo się dziewczyna podłamie, albo za moment nas zbeszta... Porozmawiaj z Nim, wtdy dowiesz się czy wszystko robisz w porząku, może da Ci jakieś wskazówki, powie co jest nie tak, albo powie, że wszystko w porządku i sparawia Mu przyjemność taki maraton... Ciekawy jestem tylko czy Ciebie po takiej trzydziestominutowej akcji nie bolą usta :)

Gość niunia-21
a daj spokój :o po takich trzydziestu minutach jedyne na co mam ochote to draże :P

Gość together
dziś przeczytałam, że mężczyzna by osiągnąć orgazm potrzebuje 30 sek , kobieta ok. 12 minut ... :D

Gość 12 minut
jak on to robi sama potrafię w 2 minuty :D

Gość oNn
tog... Nie ciesz sie tak :) Przeciętny facet jest Ci w stanie poświęcić 10 minut zanim sam dojdzie, więc braknie Ci jeszcze tych dwóch :):)

Gość lubię psychologię
..faktycznie..albo robisz coś nie tak albo za bardzo wziął sobie do serca chęć bycia długodystansowcem. Pogadaj z nim o tym bo to na dłuższą metę jest męczące

Gość 12 minut
jakoś nie brakuje :p widać mój jest ponad przeciętną :p

Gość teksanska
twoj chlopak wciaga koks albo amfe

Gość 12 minut
albo tak naprawdę woli chłopców :o

Gość niunia-21
juz topik zdominowali podszywacze..:/ 30 minut ustami to nie robie, ale reka tak, pogadam z nim,dzieki za wypowiedzi

Gość ona to znaczy ja czyli kto
a moze boi sie skończyć bo nie wie jak zareagujesz??? wiem ze to moze sie wydawac glupie a na początku tez keidyś mi sie zdarzyla taka sytuacja , pogadajcie o tym poprostu;]

Gość numerek1
mój facet potrafi nawet godzinę się ze mną kochać bez wytrysku i sex ze mną sprawia mu przyjemność

Gość toony
facet pewnie się stresuje, i może jest zblokowany. Ja na przykład nie bardzo lubię jak mi kobieta robi laskę, wiem, że będzie musiała robić to długo, a mi robi się żal, no bo dziewczyna się poświęca, szyja i ręce ją bolą, a ja nie konczę, błagam wtedy siebie strzela bracij, i denerwuje się, że może ona sobie myśli, że robi coś nie tak i nie śmiem jej przerywać, znowu się denerwuję i nie koncze. za to kiedy wbijam się w dziurkę, to cholera nie daje rady wytrzymać dłużej niż minutę lub dwie. mam z tego powodu straszny kompleks, chyba kupie sobie maść na wydłużenie stosunku. Czy ktoś może potwierdzić skuteczność takiej maści?

Gość toony
spróbuj robić mu te rózne rzeczy delikatnie, może ostra jazda i szarpanie znieczulają mu zmysły, bo ja zauwazyłem taką zaleznosć

Gość dajcie linka
może zesraj mu się na klatę to szybciej skończy? hę?