Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska może w ciąży

test ciążowy z moczu w labolatorium..jak to się odbywa?

Polecane posty

Gość ciekawska może w ciąży

Uściślę, czy oni maja tam taki czuły sprzęt, że wykryje szybciej niż test ciążwoy z apteki?? Czy jednakowo wykrywają?? Jak oni to badają??? to badania jest bardziej pewne, niż domowe testy?? Dzxieki za każdą odpowiedź :)

Gość ciekawsk może w ciąży
ee no plisss, powiedzcie, bo nie wiem czy warto robic, czy nie lepiej kupić zwykły domowy....plisssssssss

Gość Kati75
Test laboratoryjny moze wykryc juz 5cio dniowa ciaze zwykly niestety pozniej testy laboratoryjne sa 100pro pewna te z apteki nie ja byla juz w2 tyg w ciazy a taki test wykazal ze nie jestem

Gość bassi77
pracuję w laboratorium i powiem ze nasze testy nie różnią się od tych z apteki.Zasada testu jest taka sama.WaZne Zeby test przechowywać w lodówce,a przed wykonaniem wyciągnąć na około 10 miut żeby się ogrzał.Testy laboratoryjne wykrywają najwcześniej ciążę 10 dni po zapłodnieniu(dla pewności robić test w czasie spodziewanej miesiączki).Dodam że testy wykonywane w laboratorium są tańsze od tych z apteki(u nas ok 5zł).UWAGA:WYKONUJ TEST CIĄŻOWY Z MOCZU PORANNEGO(PO NOCY JEST ON BARDZIEJ ZAGĘSZCZONY)

Gość dziekuję bardzo