Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała orchidea

WCZORAJ MIALAM LADNA CERE A DZIS PODSKORNE GRUDKI...HELP!

Polecane posty

Gość biała orchidea

Jeszcze wczoraj mialam gladka cere, a dzis porobily mi sie takie grudki i rozrzerzone pory kolo nosa, z obu stron. Tak do polowy policzka, mam to nzczerwienione i podraznione. A pozmarowalam sie tylko kremem brazujacym sopot...i od tego takie nagle pogorszenie cery??? Posmarowalam mascia cynkowa z kwasem salicylowym...a moze powinnam przemyc spirytusem? Macie jakies ekspresowe sposoby na zanieszczyczenia cery?

Gość ło to straszne naprawdę
yeeee no tragedia, ąz topik 3eba było założyć! Może czytaj co za świństwo nakładasz na twarz...

nie dziwne...jesli nakładasz nie wiadomo co na buzie...Zrób sobie badanie skory,z indywidualnym doborem kosmetyków i bedzie Ok. Pozdrawiam

Gość ejnie
Oczywiscie tylko u czarnej to badanie kosmetykow:P

badanie? kosmetyków? Polecam bo wiem co pomaga... a jak ktos z dobrych rad korzysta to nie ma problemu z cera.Sama walczyłam ze swoja cera kilka lat, dopoki nie polecono mi tego badania,od tamtej pory nie zdecydowalabym sie eksperymentowac z buzia jakimis antybiotykami,czy nie wiadomo jakimi kosmetykami...:/

Gość ejnie
Hohooho oczywiscie ze badanie kosmetykow. Spoko.

Gość biała orchidea
hehe... ...nie mam czasu na badanie, pezynajmniej do jutra...ja musze teraz powstrzymac to cos co mi sioe robi na twarzy... a tyle dziewczynn niby poleca ten krem brazujacy..eh... A czy zrobienie parowki rano moze miec z tym cos wspolnego?