Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hallllliiiinka

czy pamietacie SLIM -FAST

Polecane posty

Gość hallllliiiinka

pamietacie taki koktajl do picia slim -fast? chce go kupic ale nie wiem czy jeszcze jest i ile kosztuje:)???

Gość Samakoto Sipuku
Slim Fast Gain Weight Faster

Gość hallllliiiinka
ile kosztuje?????

Gość hallllliiiinka
pamietacie byly czekoladowe,waniliowe i truskawkowe???plissss czy sa jeszcze w sprzedazy ile kosztuja i gdzie moge kupic?kiedys w aptece kupilam ale to bylo z 10 lat temu sa jeszcze???

ojej pamiętam !! moja babcia to sobie kiedyś zamawiała..kilka ładnych pare lat temu.. :-) ale na nic się nie przydam bo nie wiem czy to jeszcze w ogóle istnieje:o

Gość hallllliiiinka
jutro skocze do apteki i sprawdze czy jeszcze jest:) wiem,ze to dobre bylo i teraz chcialabym jeszcze raz sprawdzic czy zadziala na mnie:)

Gość mean girl
pamietam, ze kiedys ulozylysmy z kolezanka fajny wierszyk o Slim Faście ;)

Gość mean girls friend
I`m a Slim Fast, a brown powder If u like me, buy me Mulder Scully u can buy me too If u like me I like you. You want to lose weight Come one buy me I`ll be your friend If you pay me. Two months after you will scream I won`t be there, just your dream Your weight will return higher A ty jesteś jeden wielki FRAJER :P

Gość mean girl
dobre!! moj friendzie :D

Gość xeni
po slim fascie raczej sie nie zgubi kg..nie mozna tej szklaneczki zastapic sniadaniem i kolacja, jedna taka szklanka ma 130 kcal , za te 130 kcal wole zjesc kanpke z indykiem i ogoreczkiem, ja kupuje slim fast bananowy, ale tylko dla tego ze mi smakuje jak shake z mc donalda, place za niego 5 funtow czyli okolo 26 zl, i ta puszka starcza na okolo 1,5 tygodnia,

Gość mean girls friend
My name`s Slim Fast I`ll kill your fat If you don`t pay me, I`ll be bad. Minnie`s grandma bought me once She lost many of her pounds Minnie`s grandpa was in heaven He could carry his wife twenty-four seven. Two years later very early Minnie`s grandpa says to grandma Oh my darling you so heavy And what the hell u did with Chevy. My dear husband don`t be angry For the two years i was still hungry Had to sell our nice car Slim Fast didn`t help me so far :(

ojej, od zawsze wiedziałam że ja i moja rodzina to materiał na jakąs piosenkę :D

ja raz chciałam parę kilo zrzucić i kupiłam slimfast. w aptece mieli tylko o smaku truskawkowym. do tej pory mam odruch wymiotny gdy poczuję zapach truskawek :)

Gość gigigi...
podnosze

Gość gigigi...
prosze o jakies info .. ile mozna schudnac na slim fascie?

Może ktoś ma jeszcze jakieś informacje zwiazane z slim fastem, chudnie się po tym??

zasada dzialania slim fastu jest taka, ze 1 koktail z chudym mlekiem zawiera 300 kalorii, a naprawde zapycha. co wazniejsze, w zadnym produkcie o takiej wartosci kalorycznej nie znajdziejsz takiej ilosci witamin i srodkow odzywczych jak w slim fast. tak wiec, pijac 1 koktail dziennie traktujesz to jako 1 posilek, a zapotrzebowanie na witaminy, ktore czesto ciezko jest zaspokoic bedac na diecie, jest zaspokojone. porocz tego trzeba tez oczywiscie jest normalne stale pokarmy.

Gość mmmmmagda
ja mam w domku 2 puszki i jakos sie nie moge zmobilizowac....hmm moze od jutra... mam wanilie i banana:) Mozna schudnac, ale trzeba wytrwalosci bo ciezko jest nic oprocz tego nie jesc-to cos jak dieta cambridge-tam tez same zupki, koktaile,itp....

siema dziewczynki! wreszcie znalazłam slim fast! kiedys na nim schudłam 18 kilo! cudo po nim się wogóle nie chce jeść

ja wczoraj widziałam w tesco te produktu, cała linie . Nie wiem jak w Polsce ale za granica sa moim zdaniem drogie.Np.buteleczka tego koktajlu ok.400 ml w 2,5 funta

Gość Schizma12345
Witam wszystkie dziwczyny ja widziałam slim fast na alegro najtaniej było za 48 zł jeden koleś wystawił zniżke jeżeli kupi sie na raz 3 puszki ja jak dostane wypłate kupię cztery będę brała na śniadanie i kolacje i mam nadzieje że schudnę do mojej starej wagi a to jest 57 kilo ważyłam przed ciążą a teraz 75 musze schudnąć i mam nadzieje że te cudo slim fast mi w tym pomoże pozdrawiam wszystkichbardzo serdecznie

Gość do lalka 7*
jak udalo ci sie na slim fascie tyle schudnac i w jakim czasie?? co jadlas oprocz picia tego koktajlu??napisz !!

Gość circoloco
z tego co sie orientuje to na slim fascie pije sie dwa koktajle 3 przekaski do 100 kcal i jeden normalny posilek.

Gość miki774411
hej mam pytanie gdzie można kupic slim fast ale nie w internecie?

nie dajcie sie nabrac, ja juz wyprobowalam wszystko chyba kiedys stosowalam meridie czy jak to sie nazywalo, i to dzialalo, ale wycofali nam to z aptek, niestety teraz moja kolezanka stewadressa przywozi ze stanow fajne tabletki za 45 dolarow, ktore faktycznie spalaja tluszcz i jedyna zasada jest nie jedzenie niczego tlustego od 18, powiem szczerze ze warto i lepiej niz wszystkie te cuda sprzedawana po pare stowek, a dzialanie zadne. mail: newkasiaa@o2.pl

piję regularnie, rano i wieczorem koktajl 36.5 g proszku ( odważam na elektronicznej wadze kuchennej ) + 250 ml mleka 0.5 % = 320 kcal Koktajl białkowy zapycha - ale jak każde białkowe koktajle skuteczne są tylko i wyłącznie jeśli się regularnie ćwiczy i nie pije alkoholu ( nawet raz w tygodniu nie można spożyć ani kropli ) - alkohol spala białko. A białko spala tłuszcz. ja codziennie jezdzę na rowerze, i 4 x w tyg jestem na siłowni. jak narazie po 3 dniach waga mi spadła 1.5 kg o większych efektach napiszę później. a koktajl SLIM FAST bananowy i waniliowy kupiłam na allegro - jeden za około 25 zł. starczy mi to na 2 - 3 tygodnie. Osobiście nie wiem czy kupię jeszcze raz, bo to drożyzna jakby nie patrzeć. Wolę iśc do sklepu z odżywkami dla ćwiczących i kupić mega słoik koktajlu białkowego tylko o innej nazwie try starczy na 1,5 miesiąca i kosztuje 100 zł