Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numerek1

sex po 40-stce

Polecane posty

Gość jeannot tylko marzy o dwóch
stara go zdradza i tak odreagowuje tzn.ma dwie ręce wiec i dwie kochanki :-p

Gość janek poranek
ocham mojego instruktora od aerobiku i nie jest to miłość platoniczna :-p :classic_cool:

moja żona nie jest stara i mnie nie zdradza. Ona wogóle nie ma temperamentu!

Gość jeannot jak to nie jest stara
cellulitis na udach,wory pod oczami.Pieprzyk na łonie też ma :-p

Cholera to ja już niezadługo umre :P:P:P:P:P:P:P wrak ze mnie a nie kobieta :( przez janka poranka zamkne sie w sobie :( tzn. ze 20latki mogą tylko sex uprawiac bo przed 40stka to juz nie wypada bo stare to i pomarszczone :( Rozbawiłam sie do łez hehehehehehehehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie przeszkadzajcie teraz
jankowi porankowi, właśnie ma seks z osiemnastoletnią dmuchaną lalką , oczywiście także analny:)

Gość kochankatego
jasne a ten Janek co mu o poranku nawet nie staje to zamiast 18-tki ciupciać to siedzi tu na babskim forum hehe :P

Gość ochhh
janku, kochanie gdzie jesteś?, właśnie mam 17 lat i jestem chętna, tylko sorry zapytam się mamusi jak TO się robi

Gość ochhh
jeanot, babskie czy męskie to nie ma znaczenia. A ztym temperamentem Twojej żony, to czy to nie Twoja wina?, może nie potrafisz jej rozbudzić, nudzi się może przy Tobie?

janek ma 6 latek , mleko pod nosem i moczy się w nocy :P i zakochal sie w pani przedszkolance :P:P:P a tera poszedl na drugie sniadanie :P:P

Gość kochankatego
myszka Ty swoją pochwę zostaw w spokoju :D

Gość ochhh
tętni jak to po 40-stce

Gość fajny temacik
wypowiedzcie się jeszcze lubię czytać

Gość tak masz
rację przedłużaczu, zmienia się na młodsze..., to właśnie oznaka, że coraz gorzej z Tobą. Te młodsze niestety są mniej wydolne dlatego wraz z wiekiem zmieniacie na młodsze. Po prostu bardziej pasują do was. Przy takiej np. 40-stce wpadłbyś w kompleksy.

Gość tak masz
myszko to nie teoria, mówię to z autopsji. Teraz jestem o wiele lepsza (seks) niż byłam w młodości aż boję się pomysleć gdy będę miała 80 lat...

Gość tak masz
pewnie, że luzik , zresztą wszystko zależy od sposobu. Co z tego że masz więcej sił, jak nie umiesz ich w odpowiedni sposób spożytkować. Technika czyni cuda.

Gość tak masz
no tam też .... luzik (przepraszam, że to niby za pieszczochę)

Gość tak masz
brawo pieszczocha!

Gość tak masz
przedłużacz bo źle trafiałeś , może miałeś przyjemność z osiemnastkami wyglądającymi na 40-stki, Tak też bywa...

Gość tak masz
w Twoim przypadku przedłużaczu ja tylko teoretyzuję, mam nadzieję , że znasz swoją wartość i kompleksy Ci nie grożą.

Gość tak masz
myszko ta teoria ma sens. Pomyśl facet chce się dowartościować i jemu się wydaje, że jak poradzi sobie z małolatą to jest supermenem. A tak w rzeczywistości małolaty są niedoświadczone, brakuje im techniki , wyrobienia , luziku o którym wspomniałaś. I w rezultacie, seks z małolatą to żaden wyczyn. Ale jak podnosi ich ego...

uważac trzeba zeby paznokcia nie zgubiła :P fryzurka moze sie potargac :P broń boże pod prysznicem bo się pomocza :P a do buzi nie weźmie bo fe :P:P i byle czym mozna ja zaspokoić :P:P:P

Gość tak masz
widzę przedłużacz, że Cię ruszyło..., niepotrzebnie. Domyślam się, że z tymi młodszymi i młodszymi to byała prowokacja...Tak naprawdę to jesteś oddany pewnie jednej kobiecie, kochasz ją i doceniasz... myszko o właśnie tak nic dodac nic ująć:)

Gość tak masz
myszko, zacznij uprawiać sport, może chociaż rower, to i wydolność się zwiększy...