Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piksa

pomocy!!pomysly na wieczór Hawajski!

Polecane posty

witam wszystkich serdecznie, w piatek organizuje swojej przyjaciolce wieczor panienski w stylu hawajskim moze ktoras/ którys z Was podsunal mi jakies fajne pomysly na zabawe?plisss.....

koniecznie drinki z ananasem! krazki ananasa z puszki najlepiej sok Rajski Kokos z serii Party Hortexu wszedzie kwiaty kolorowe z bibuly porob bylam kiedys na imprezce hawajskiej- byly lancuchy z kwiatow z bibulu,na maksa kolorowo kup syrop do rinkow np Paola malinowy i dolewaj do zoltych drinkow takie parasolki jak do lodow wbij w drinka, wrzuc limonke.. kostki do lodow z cola-coli-zeby byly brazowe kostki w zoltym drinku albo kaktusowy sok z serii owowce swiata z tymbarku pycha!!!! KOLOR to podstawa zycze wypasionej imprezki!!! a moze muzyke w goracych rytmach da sie sciagnac przez emule z netu? napisz jak wypalilo!!!

dzieki bardzo to co pisalas juz mamy przygotowane choc soku do drinkow nie bralam pod uwage:0jak wpadnie ci cos jeszcze od glowy to pisz:)pozdrawiam!

Mam pytanie! Widziałam w internecie karty z zadaniami na wieczór panieński.. Czy wie ktoś jakie zadania są na tych kartach, bo wieczór panieński w sobotę, a ja jak zwykle obudziłam sie praktycznie \"po fakcie\" Albo zna ktoś może sklepy gdzie można to dostać we Wrocławiu . Dziewczyny błagam was napiszcie mi jakies zadania bo cierpie na brak inwencji tworczej

Gość turystyka krajowa
zróbcie sobie zabawę w limbo czy jak to tam , znaczy przechodzenie pod poprzeczką, poza tym nagrzejcie w mieszkaniu i siedźcie w bikini, zróbcie sobie girlandy z kwiatków z bibuły na szyję, na ściany przyklejcie papier - taki wielki , szary , z namalowanymi palmami , wybuchającym wulkanem i plażą ;) muzyka moze byc albo taka hawajska , albo reggae - tez ujdzie :classic_cool:

Gość turystyka krajowa
hehe , możecie też przynieść parę wiaderek piasku i rozsypac w pokoju , ale to dosć hardcorowa wersja :) można wbic haki w sufit i zawiesic "liany" , będzie sie na czym bujac , jak wam palma odbije

Gość swiadkowwwwwwa
podnosze temat :D

Gość Renkaaaa
A może kolorowe drinki z galaretek? :) są pyszne i pięknie wyglądają, pasują do kolorowych dekoracji ;) trzeba kupic 4 roznokolorowe galaretki, najlepiej żółtą, czerwoną, zieloną i niebieską, rozrobić najpierw jedną, dodać alkoholu np. Cytrynówkę, i zalać tak do 1/4 wysokość plastikowe kieliszki (można je lekko posmarować olejem, będzie łatwiej później wyjąć galaretki). Jak stężeje to tak samo zrobić z kolejną i kolejną :)

Gość palmas palmas palmas
tort z palmą naszyjniki hawajskie