Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynak

Ciąża?????

Polecane posty

Gość martynak

3 dni temu mialam miec okres jak do tej pory nie mam nawet zadnych oznak ze sie zbliza, wczesniej pobolewal mnie brzuch. 2 miesiace temu przerwalam branie yasmin, pierwszy okres mialam wrecz idealnie. czy jest mozliwe ze zaszlam w ciaze? ostatnio jestem dosyc slaba, tylko spie, mam hustawki nastroju. Co prawda zabezpieczamy sie, ale jak wiadomo rozne rzeczy sie zdarzaja a plodnosc kobiety po braniu przez 9 miesiecy tabletek strasznie wzrasta. czy to ciąza czy tylko organizm zaczal szwankowac?

Gość lalabudka
Jestem w identycznej sytuacji-dwa miesiące temu skończyłam z tabletkami. Pierwszy okres super a teraz czekam i nic nawet brzuch już nie boli. To raczej nie ciąża bo zabezpieczaliśmy się i wszystko było ok, a więc......?

Gość martynak
ja zastanawiam sie nawet nad tym czy przypadkiem mnie nie dotknal, po 9 miesiacach beztroski i nie kontrolowania sie mozna sie zapomniec:)

Gość lalabudka
Spokojnie te dotykowe dzieci to bardziej bujda. Owszem zdarza się ale bardzo bardzo rzadko. Nie mieliście żadnych niebezpiecznych sytuacji prawda?

Gość martynak
juz sama nie wiem. Ale z drugiej strony myślę, ze dopiero teraz organizm zaczal jakos reagowac na brak tych tabletek i moze dlatego. zawszeokres mialam idealnie : ten sam dzien, godzina. nawet przed braniem tabletek. a teraz nic. gdyby chociaz bolal mnie brzuch to wiedzialabym, ze sie zbliza.a do tego taka oslabiona jestem. juz nie wiem co myslkec

Gość nie martw sie na zapas
hmm..sprobuj sobie przypomniec xzy mieliscie jakas niebezpieczna sytuacje? nawet przy pettingu, czy ekhm...sperma nie mogla sie przedostac do ciebie np. na jego plalcach....no bo przec ubranie albo przez dotyk to nie slyszalam zeby mozna bylo zajsc w ciaze ;)

Zrob test, na taki z apteki jest jeszcze troche za wczesnie ale mozesz zrobic test w lab, z zoczy lub z krwi, daje wiarygodny wynik...

rany...jakas niewyspana jestem z moczu oczywiscie mialo byc :)

Gość martynak
nie no przez ubranie to nawet nie bralalm pod uwage hehe:)) ale myśle, ze to co mkowisz jest mozliwe, bo tak jak powiedzialam ciezko jest znowu zaczac sie kontrolowac, kazdy swoj ruch kiedy przez tyle miesiecy niczym nie trzeba bylo sie marwtic

Gość lalabudka
Wiesz ja tez miałam zawsze regularne może ze 3 dni spóźnienia zawsze to był max a teraz czekam, jest 32 dzień cyklu i już nawet brzuch nie boli a bolał jakieś od 3 dni teraz nic. Słyszałam że podobno właśnie drugi @ po odstawieniu się potrafi dużo spóźniać czasem dziewczyny czekają nawet 2 tygodnie :(

Gość lalabudka
Ja raczej jestem spokojna bo nie było żadnych niebezpiecznych akcji więc testu nie będę robić. Poczekam oby się szybko @ pojawił. Martynak spokojnie, myślę że to efekt odstawienia a nie ciąża. :)

Gość martynak
Z testem to chyba jeszcze poczekam, a po jakim czasie mozna zrobic ten a apteki? mi okres spoznia sie 3 dzien. Mam metlik w glowie. Ale nie bede sobie mowila, ze to niemozliwe, bo wsyztsko jest mozliwe:) i do tego te zle samopoczucie, a tobie nic nie jest poza tym ze okres sie sponznia?

Owulacja po tabletkach moze wystapic praktycznie w kazdym momencie cyklu, dlatego z testem z apteki moze byc problem.Chyba ze wiesz kiedy mialas owulacje? Natomiast taki z krwi mozna wykonac juz nawet 6 dni po zaplodnieniu (nie stosunku!) i da wiarygodny wynik.

Gość mam 22 latka
Dziewczyny moim zdaniem to nie ciąża. Mam kolezanki które rzuciły tabletki i miały identyczną sytuacje. Jedna czekała 3 tygodnie na okres, druga 4 tygodnie. To efekt odstawienia tabletek. Ja tez rzuciałam tabletki, ale u mnie nie było takiej sytuacji. Problem mamy w sumie podobny, u mnie tez chodzi o ciaże. Ja okres miałam 2 tygodnie temu. Bardzo mnie bole brzuch, nic nie jem a buch ajkis taki twardy i ciezki. Mam zgagę, mdłości. NIe wiem, moze czytałyscie mój topik. Bardzo sie boje :( Ale w Waszym przypadku to raczej nie ciąża.

Mam 22 latka, jesli mialas 2 tyg. temu okres, to prawdopodobnie jest owulacja :)

Gość lalabudka
Martynak właśnie nie mam teraz żadnych objawów. Tzn jakoś tak się sobie uważnie nie przyglądam, nic takiego odczuwalnego nie ma. No czasem ten brzuch ale już rzadko. Mam 22 latka, ja czytałam Twój topik, myslę podobnie co koleżanka wyżej - pewnie masz owulację i dlatego tak się czujesz. Czasem objawy są podobne co przed okresem. Spokojna główka. :)

Gość martynak
moze rzeczywiscie nie ma sie czym przejmowac. Wiadomo ze tablteki sieja spustoszenie w organizmie.