Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenka.

MOJ DZIENNIK ODCHUDZANIA

Polecane posty

Gość wiosenka.

jak narazie schudłam niewiele bo 3 kg stosuje diete 1000-1500 kalorii do tego sie ruszam i robie sobie okłady z papki kawowej w udach ubyło mi po 4 cm w bioderkach 3,5 cm i jestem z tego bardzo zadowolona w pasie tez ubyły mi 4 cm a brzuch zrobił sie płaski Mam okropny cellulitis i od 3 tygodni staram sie z nim walczyc jak na razie udało mi sie uzyska gładsza i bardziej sprezysta skore zobaczymy co bedzie dalej moze ktos ma ochote sie do mnie dołaczyc na wisone zapraszam

Witam wiosenko! ja się mogę dołączyć, bo widzę, że cos nikt się nie oddzywa:) Mam 19 lat, 171 cm wzrostu i waże 75 kg (o zgrozo!) Odchudzam się od dzisiaj:) Postanowiłam, ze wkońcu muszę, bo codzień budxziłam sie z takim zamiarem a kończyło sie zawsze jednakowo--- jadłam, jadłam i grubłam, pewnie też przez moje doły i \"zajadanie\" stresu, rozstanie z chłopakiem, zaniżona samoocena itd. Ale dziś powiedziałam koniec z tym!!!! Dzisiaj zjadłam talerz zupy ok 250 ml i jabłko. I piję wodę a przed chwilą zeszłam z rowerka stacjonarnego, jeździłam 15 min ale myślę, ze to na początek nieźle:) pozatym do pracy jeżdże na rowerku:) Życzę wytrwałości:) pozdrawiam

Gość martyna173
ja tez chce sie przylączyc

Gość outlaw
ja tez chetnie sie przyłączę ...musze jeszcze przejrzec tabele kaloryczne i ulozyc jakis jadłospis na najblizszy tydzien ... Juz dwa tygodnie jak nie jem po 18 i 4 razy w tygodniu cwicze na silowni po 1.5 godz. Musze dojsc do ladu ze swoja fogurą bo juz nie chche kupowac ubran w rozmiarze 14 !!( 42) :( Mam nadzieje ze nam sie uda :) Pozdrawiam

Gość martyna173
ja tez mam nadzieje

Gość wiosenka.
nie zaginełam tylko byłam w pracy ale ciesze sie ze ktos chce sie dołaczyc ja uciekam teraz spac a rano biore sie za jakies cwiczenia na posladki i uda teraz ide nałozyc papke z kawy do miłego

To ja może też się przyłączę i jak tylko będę miała chwilkę to zajrzę do Was kobietki :) Wprawdzie nie mam dużo kg do zgubienia bo maksymalnie 5-8kg...Nie napiszę tu ile mam wzrostu i ile ważę bo zaraz znajdzie się ktoś kto będzie mnie pouczał o anoreksji :( Przyznam że nie jestem osobą grubą ani nie mam nadwagi ale są pewne miejsca na moim ciele którym przydałoby się małe odchudzanko :) Od paru tygodni staram się jeśc 5 razy dziennie małe porcje, piję różne herbatki odchudzające, nie jem po 18.00 no chyba że jakiegoś owocka czasem wszamię...co prawda nie cwiczę ale mam niezły kawałek drogi do pracy więc maszeruję sobie codziennie energicznie :) ... no i niestety waga niezbyt chce ustąpic :( Dziś zjadłam : banana, 2 jogurty Activia, 2 małe gołąbki, 2 pomarańcze i wypiłam 3 herbatki odchudzające :) Jutro pewnie zjem mniej bo pracuję do późna i niestety w pracy nie mam zbytnio czasu na jedzenie :( Będę trzymac za Was kciuki i oczywiście życzę powodzenia i wytrwałości w dążeniu do zamierzonego celu 🌼

Gość wiosenka.
ja jestem :) Iriss- ja do zwykłego krem nawizlajacy mieszam z kawą tzn zapazam kawe cedze i ten płyn mieszam z kremem dodaje tez troche oliwki super sprawa uda sa gładkie skora bardziej napieta zobaczymy czy cos podziałą na celulitis dzisiaj mi poszło w miar eok chociaz zjadłam wafelka w czekoladzie ale po prostu nie mogłam sie powstrzyamc a co tam u was

dzieki wiosenka!moze sprobuje tego sposobu bo tez cos musze zrobic ze swoim wygladem;ach!..a jeszcze mi powiedz jak dlugo to trzymasz?zostawiasz az sie wchlonie czy splukujesz?

Gość martyna173
dzis bylo dobrze 2 suche buleczki na sniadanie , obiad ziemiaki surówka , kilka marchewek

Gość wiosenka.
dzisiaj jestem po dwoch zabiegach kosmetycznych tzn peling z kawy potem papka kawowa a godzine pozniej nacieranie skory sokiem z cytryny. pupa i uda sa cudowne zaraz ide troche poskakac na skakance mysle ze nie wytrzymam dłuzej niz 10 minutek bo ciezko u mnie na razie z takimi cwiczonkami ale dobre i tyle potem ejszcze cwiczenia na miesnie ud i bedzie ok a co u was