Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama małego misia

Giżycko!!!!!Szukam niani do maluszka

Polecane posty

jescze jestem:-))) ale tylko chwilke,Iza życze 2krech wielkosci słonia;-))) jesli dobrze doczytalam tescik juz robials ale nie pokazał tego co chcialas?

Gość IzaKrusz
no...już dwa zrobiłam...ale jeszcze kilka dni i będzie 100% pewności. ale jak widzę na różnych topikach jakie problemy mają dziewczyny z zajściem w ciążę to aż ciarki przechodzą:-( ale nie ma co panikowac zawczasu:-) a gdzie już Cię niesie?

Gość IzaKrusz
to byłoby moje pierwsze:-) a Ty masz dzidzie? właściwie to jestem na stażu, budowy, projekty, mosty, drogi...tak mniej więcej:-) a gdzie małymiś? pszczola jak postepy w pisaniu pracy?

Gość Wanka
Cześć Iza. Kiedy masz dostać okres. Oczywiście życzę Ci żebyś się nie doczekała.

Gość IzaKrusz
Hej Wanka:-) Chyba coś tak jak TY, na początku tygodnia. Bo coraz dłuższe te moje cykle. A Ty dalej nic nie wiesz? Wykańcza te czekanie...A jesteś już mamusią? Od kiedy się starasz?

Gość Wanka
Jestem mamą, córa ma dwa latka. Staram się drugi cykl. Z córcią załapałam od razu.

Gość IzaKrusz
Ale super:-) To może tym razem się uda! Kiedy będziesz robic test?

Gość Wanka
Jak nie dostanę okresu we wtorek, to test zrobię w środę. W tamtym miesiącu zrobiłam chyba 3. Teraz nie będę taka głupia. Mam nadzieję że coś z tego będzie bo mnie mdli. Ale czasami same wmawiamy sobie objawy, a potem nic z tego.

Gość IzaKrusz
kurcze, jak ja bym chciała, zeby mnie mdliło:-( chyba nie mam objawów, a powinnam juz, co? chociaż moja koleżanka nie miała żadnych, tylko senność, żadnych mdłości i zachcianek...więc nie trace nadziei, i chyba też zrobie test w środe, juz chyba musi pokazac! I oby pokazał nam dwie krechy, chyba nie ma dla mnie teraz ważniejszego widoku:-)

Gość Wanka
W tamtym miesiącu też się podejrznie czułam i nic.

Gość mama małego misia
To skoro już gadamy :)Powiedzcie dziewczyny do jakiego lekarza chodzicie w Giżycku?Bo moja p.doktor bardzoooooo mnie zawiodła :(

Gość Wanka
Ja jestem z Rzeszowa więc nie mogę Ci pomóc. Dziewczyny nie wiecie jat to jest z temperaturą w ciąży, bo ja cały czas miałam 37, wczoraj 37.2 a dziś już 37.4.

Mamo małego misia, ja nie znam lekarzy w Giżycku- w Toruniu bardziej, ale swego czasu chodziłam do Nowickiego, Nowackiego, Nowakowskiego lub sth like that:)I byłam zadowolona bardzo pomimo opinii, jakie o nim krążyły (głownie w związku z ta kliniką porodową jego). A na kim Ty się zawiodłaś??

Gość Ja też jestem z Giża ale nie
powiem kim jestem. Znacie mnie na pewno, bo mam tu dużo nicków :-D

to znamy z cafe czy z reala??:) Powiedz chociaż w jakich okolicach mieszkasz, albo jakie szkoły Cię gosciły:) Jesli chcesz oczywista.

Znacie mnie i stąd i stąd. Nie można mnie nie znać :-)

no tak, intrygujaca to jesteś na pewno:) Teraz o niczym innym mysleć nie bedę, tylko KIM JESTEŚ:):):)

--> pszczoła5 Nie intrygująca, tylko intrygujący :-)

--> pszczoła5 A w SP2, do której klasy chodziłaś? a,b,c,d...?

DO D:) P. Morska...stare dobre czasy. Czyli co wiemy-jestes facetem i rok starszym ode mnie. No główka pracuje.....

--> pszczoła5 No, nieźle kombinujesz :-) Ja chodziłem do "a" Wychowawczynią była p.Klim. Masakra :-O. Jakoś nie przypominam sobie Twojej klasy :-O. W mojej np. był taki chłopak, na którego mówili "dupek" :-)

no dupek...:O bardzo złe wspomnienia mam...jego siostra karolina (młoda) ze mna się uczyła. Klim porażka, to fakt. Ale dalej Cię nie namierzyłam, a niby mam cię znać? :OMnie na pewno nie kojarzysz, bo ja cicha, szara myszka (byłam):P

--> pszczoła5 Nie wiem, czy bym chciał, abyś mnie "namierzyła" :-) Gdybym nawet powiedział Tobie moje imię i nazwisko to może by Ci nic nie powiedziało. Ale jestem pewien, że mnie znasz, bo w Giżycku wielu ludzi mnie zna :-)