Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njagdidfh

Czy pedagog to tez nauczyciel?

Polecane posty

Gość hania32
nie, to bylo tylko pare razy. Poza tym gdyby ta osoba robila doktorat, to juz wcale nie mozna by bylo z nią porozmawiac. Teraz kiedy jest tylko pedagogiem szkolnym, zachowuje sie jakby byla conajmniej dyrektorem tej szkoly Dlaczego ludziom tak odbija.

Spoko spoko... ja tez znam nauczycielke, ktora ma srednie wykształcenie bo dopiero rozpoczeła studia. Ma tylko ogolniak skonczony i jakis kurs roczny jezyka obcego. Wielka pani profesor... wyzej sra niz dupe ma

ale gdzie jest tym pedagogiem? chyba nie na uczelni ??;) Nie wiem, też o doktoracie pomyślałam...a jaki przedmiot wykłada ?

Gość hania32
Sluchaj, ona zostala poroszona o zrobienie kilku wykladow , bardziej cwiczen, a na codzien pracuje w zsz jako pedagog. Ale pociesze Was i siebie tez że ja pracuje aktualnie w Anglii w fabryce zywnosci z pedagogiem, matematykiem i wieloma innymi ludzmi zwyzszym wyksztalceniem i istnieją ludzie normalni z tych profesji.

hehe, no jak wszędzie, u mnie w budzie też się znajdą normalne jednostki ;)

Gość hania32
tak a pro pos to chodzi o moją tesciowa, chciala zaimponowac mi tą uczelnią, lecz nie wyszlo. Chyba jej nigdy nie zrozumiem, chociaz staram sie. Szkoda

Gość dyrektor
na dorobku, a ja uwazam ze pedagog to nastepna osoba po sekretarce. U mnie w szkole pelni role mojego asystenta, zajmuje sie robota papierkowa. Pilnuje porządku. Jest to ciezka praca jak kazda, ale nie jest to nauczyciel(choc pdlega karcie nauczyciela), i chociaz uczy przedmiotu z wychowania...

Gość polarna
hania32 nie rozumiem o co ci chodzi... ze Twoja tesciowa ktos porposil o zastepstwo na uczelni? Co to znaczy, ze chciala Ci zaimponowac? to Tobie trzeba imponowac? czy Tobie przypadkiem cos nie odbilo? ( sorry)

Gość były p.
Oj, dyrektor,dyrektor... Przekaż pozdrowienia swojemu pedagogowi.

Gość hania32
polarna- bez komentarza, napisalam, -chciala zaimponowac, lecz ...

Gość romanek G.
uuuuuuuuuuu co za temat? w sam raz na topie.

Gość Romanek tez
jest pewnie pedagogiem, i zostal ministrem poza tym ciekawa jestem czy skonczyl zarządzanie placowkami oswiaty

Gość OOOOOO ... Romek
Giertych to Pierwszy Nauczyciel IV RP więc zostawcie go w spokoju :-D