Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diegusia

Najlepsze na włosy,skóre i paznokcie.

Polecane posty

Co stosujecie na włosy,skóre i paznokcie? Ja mialam już SKRZYPO VITA (tabletki) ale wydaje mi się,że są za słabe. Dziś w aptece polecano mi MERZ SPECIAL ,ale kosztują 40 zł. Czy ktoś z was już je stosował? Warto wydać tyle kasy? Może znacie jakieś domowe sposoby na maseczki? Ja polecam naftę kosmetyczną z żółtkiem.

Właśnie sobie czytam na temat merz specjal na necie i widzę corazto więcej pozytywnych opinii. Jakie są wasze doświadczenia z tymi tabsami??? Warto kupić???

Gość lusieczka
możesz sobie skrzypek pobrac, ale z przerwami bo niestety osłabia tez serce:)

Gość do liusieczki
skrzyp osłabia serce???

polecam tabletki SILICA mozna kupic po jednym listku cena ok 4 zl !!!! jest lepszy niz inne skrzypky nie ma takiego brzydkiego zapachu i co najwazniejsze ma tez mnostwo innych skladnikow TYLKO mozna wziac jedna tabletke dziennie SUPER dzialanie - po jednym listku przestalam stosopwac taka byla widoczna poprawa

Gość littleblackdress
Polecam preparat Silica - poprawia kondycję skóry, włosów i paznokci. Opakowanie - 4 listki - 100sztuk kosztuje około 26-27zł, przy czym można kupić a aptece na listki - około 6-7zł za listek. Skuteczna i przyjmuje się tylko jedną tabletkę dziennie. Ja wypróbowuję teraz nowość - preparat Belissa - zobaczymy jakie będą efekty :)

Gość lusieczka
tak, bo tam jest duzo krzemu, po prostu stosuj go z przerwami

Gość do liusieczki
wiem,że wypłukuje z organizmu magnez ale nic nie wiem o sercu...:(

Gość o_l_g_a
moja siostra brała mers special a teraz bierze moja mama, sa naprawde super ale trzeba wziac przynajmniej 2 opakowaniaale efekty iwdac juz po pierwszym

Gość ktośłoś
mi nic nie dal, juz zwykły skrzyp był lepszy

biorę merz special i to dopiero pierwsze opakowanie i też zauważyłam efekty, tylko cena trochę wysoka. oczywiście podczas świąt przesadziłąm ze słodyczami i co nieco mi wyskoczyło, ale generalnie tabletki są świetne. jestem za i polecam każdemu, kto tylko może pozwolić sobie na taki wydatek. Ja zapłaciłam coś ok. 34 zł.

Jednak ktoś tu zajrzał. Ja wczoraj zorientowałam się,że te moje wypadanie włosów napewno spowodowane jest tym,że niedawno miałam operacje i miałam narkozę. Słyszałam,że po narkozie tak bardzo wypadają włosy. Szukam ratunku,żeby je wzmocnić. Mam kręcone włosy i widać,że słabiej się układają i kręcą.

Aha.Chciałam was zapytać czy ta historia którą kiedyś usłyszałam może być prawdą...Otóż jakaś dziewczyna miała kiedyś straszne problemy zdrowotne i z czasem jej włosy stały się bardzo słabe i wypadały...Podobno brała jakieś zaszczyki i po tym ma mocne,gęste włosy. Już nawet nie pamiętam kto mi to opowiadał...a szkoda,bo teraz chętnie bym z takich zaszczyków skorzystała. Może ktoś z was ratował włosy w taki sposób??? Moja mama też ma teraz strasznie słabe włosy,bo pracowała w czepku...POMOCY!!!

Gość Helpna rany koguta
ZASTRZYKI!!!! 😠:O:O:O

Nie takie rzeczy się w życiu robiło...ja poszłabym nawet na zastrzyki gdyby to pomogło...!

Gość zaszczyk
a może na zaszczyk?

Nie słyszałam, żeby skrzyp osłabiał serce. Sam skrzyp, a raczej jego nadmiar, wypłukuje z organizmu którąś z witamin z grupy B. Tyle, że w Silice sa tak dobrane komponenty, żeby również znajdowałty sie tam witaminy z grupy B. Ja stosuję Silike, niezbyt regularnie, ale poprawę widzę również po jednym listku.

a mi sie wydaje ze skrzypo vita daje efekty: po 1 m-cu stosowania zauywazylam ze paznokcie i wlosy rosna szybciej ;) ale to moze zalezy od organizmu bo przeciez kazda z nas jest inna ;)))))

Gość MoniG
www.aptekaprima24.pl/solgar-formula-wlosy-skora-paznokcie-tab - moim zdaniem najlepsza seria w ogóle.

Gość gość
o5jNTKemd6Z75sunttXnHW0U