Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anii

bezbolesne okresy

Polecane posty

Gość anii

Dużo kobiet narzeka na bolące miesiączki. U mnie na szczęście jest inaczej, mam prawie bezbolesne miesiączki. Oczywiście czuje jak nadchodzi okres, ale to takie delikatne klócie najczęściej. Mocniejsze bóle mam sporadycznie, a teraz przez kilka ostatnich lat prawie zawsze mam 5 dniowe bezbolesne okresy. Czy macie podobnie? Czy to normalne prawie nie mieć bóli miesiączkowych? Wiem, że powinnam się cieszyć, że nie cierpię z tego powodu, ale jak jest za dobrze, to człowiek też się martwi.

Gość lalka16-orginal
ciesz sie kochana ja mam takie bolesne mesiaczki ze nie umiem wytrzymac:(pozdrawim:)p.s.To zadna choroba a ni nic z tych rzeczy

dziekuj Bogu ze się nie meczysz...wiele z nas chciałoby być na twoim miejscu...np.ja:(

Gość pol-ka
ja dopiero gdy zaczęłam się spotykac z chłopakiem to w ogóle nie boli mnie podczas okreu, jest to spowodowane (chyba) wzrostem hormonów

Gość anii
Dzięki za odpowiedzi. Czasem kiedy byłam młodsza, to mnie pobolewało częściej, ale teraz kiedy regularnie współżyję z chłopakiem, to całkiem nie mam bóli miesiączkowych. Ale chyba moje okresy od momentu kiedy zaczełam wspołżyć stały się trochę krótsze i jakby mniej obfite Czy może macie pododobnie?

Gość do anii
mam tak asamo jak Ty! :)