Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartosz_qq

moja dziewczyna ma piękna ciało

Polecane posty

Gość kopmleksik
pewnie ma jakies kompleksy....ja nie lubie gdy moj facet glaszcze mnie po brzuchu gdy siedze, bo mam wtedy faldke tluszczu i przeszkadza mi ze on ja dotyka:o

Gość kkaarroo
ja chce lato>>>> ja mam dokładnie to samo:( jestem jasna blondynka a jak miałam 13 lat to się ogoliłam równo, jak leci wszedzie i teraz się z tym męczę nieziemsko:( nie wiem czy moj facet się domyśla...czy nie..ale to co ja robię zeby to ukryć! o matko! to jest katorga straszna:( szykuje się do niego kilka godzin..gdy dotyka mojego brzucha mówię to co ty "jestem gruba i nie lubie gdy ktoś dotyka mojego brzucha" boze. masz szczęscie bo mąż Cie zaakcepował...tego co ja mam z ciałem nie da się zaakceptować jestem pewna:o ogoliłam się w znacznie gorszych miejscach niż brzuch. byłam taką idiotką!!!!!😭

Gość uppppeeerrr

Gość myślę
że ona jest nieśmiała. Może tak została wychowana, że ciało i sprawy z ciałem związane były tematem tabu, tak bliski kontakt ją paraliżuje. A może myśli, że dając się pieścić , dotykać pomyślisz o niej że jest zbyt łatwa? Seks to co innego, jak jest podniecona to opory mijają. A może zbyt szybko się podnieca i to ją krępuje. Chyba jeszcze Ci do końca nie ufa, onieśmielasz ją.

Gość do kkkarrro
nie martw się:) Z nami, babeczkami już tak bywa, że czasami coś nam odbije, jeżeli chodzi o pielęgnację urody:P;) Ale na pewno spotkasz kogoś, komu to nie będzie przeszkadzać. Założyciel tego tematu nawet nie bierze pod uwagę takich problemów u swojej dziewczyny, więc u Ciebie pewni też mógłby nie zauważyć:) A jeśli zauważy, to może nawet lepiej- jeżeli TY będziesz dla niego ważna, to nie będzie mu to przeszkadzać:)

Gość autor topiku na pewno
zobaczył, że jego dziewczyna ma włoski na ciele, albo cellulit albo jednego rozstępa i rzucił się w otchłań klozetu:classic_cool: