kaki21 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 Bo ja np. jestem w połowie 2go opakowania i troche sie jeszcze cykam...:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kicia 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 ja w sumie od razu :P;) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crumb 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 jestec na 100 % zabezpieczona wiec śmiało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 macie racje...jak szaleć to szaleć;-) będzie co będzie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kicia 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 3mam kciuki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kicia 0 Napisano Kwiecień 19, 2006 do boju kolezanko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maziak Napisano Kwiecień 19, 2006 po 2 tygodniach, ale ja nie przepadam za gumkami ;) żadnych problemów nie ma i nie było :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach