Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisielka

MAM SPOSÓB NA CELLULITIS! SPRAWDZONY NA 100!!!!

Polecane posty

Gość sexy back
mnie też się wydaje że to pic na wode. Autorka chyba sama nie wie co pisze. Zaden boski speyfik nie usunie nam od tak cellulitu. Trzeba ćwiczyc, zmienić dietę, stosować maski z kofeina etc. ale to tylko wspomaga... a i nie zawsze da się pozbyc cellulitu

ja zaczynam brac anty stedirill, jak sie cellulit zwiekszy to umre z rozpaczy. a moja siora zaczeła brac jakies anty i cellulitu porawie juz nie ma, tylko nie wiem jakie

Gość ja od 5 dni biore spiruline
w tabletkach i mimo ze celulit mi nie zniknal to skora jest taka bardziej napieta gladsza i celulit jest przez to mniej widoczny

Gość spirulina to takie algi
podobno sa dobre. mam pytanie czy zamiast tej cytryny mozna uzywac do balsamu witaminy c w kropelkach np cebion . wlasnie godzine temu zrobilam sobie taka maseczke krem wyszczuplajacy plus te kropelki wsmarowalam w uda i posladki zawinelam folia spozywcza wlozylam getry i tak sobie siedze

Gość to napisz jaki efekt

Gość no celulit nie zniknal
wiadomo cudow nie ma skora jest gladka dosc napieta. po zdjeciu foli reszte tego balsamu wklepalam w skore nie chcialo mi sie zmywac wiec na razie skora jest dosc tlusta zobacze jak to bedzie wygladac jak sie umyje

Gość pierdoły piszecie

Gość kosmetyczka ania.......
kwasy owocowe powoduja przebarwienia po solarium a nie zadne ujedrnianie czy regukcje cellulitusu ponadto solarium jest barddddzo szkodliwe bo to przeciez tylko uva ktore sa odpowiedzialne za powstawanie zmarszczek!!

Gość kosmetyczka ania ma racje

Gość Pesto
Właśnie gdzies tu pisałam, że kupuję lada dzień Inneov Cellulit bo już wszystko wypróbowałam, a ten środek doustny ma super recenzje :) To na tyle :) Nie wierzę już w żadne kremy i mazidła - to strata kasy