Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisielka

MAM SPOSÓB NA CELLULITIS! SPRAWDZONY NA 100!!!!

Polecane posty

Gość kisielka

Hej! Ja też chodze do solarium i moja skóra zrobiła się jędrna, delikatna, napięta i zniknął trochę cellulit po tym jak zastosowałam podkład owocowy. Tzn. Za każdym razem kiedy chodzę na solarium, to nacieram buzię kremem bambino, a na ciało nakładam podkład owocowy. A jak go zrobić ? Kup kg pomarańczy i cytryn. Wyciśnij z nich sok, wymieszaj. Dodaj do tego trochę kremu, wymieszaj (to śmiesznie brzmi) i nałóż tuż przed opalaniem. Słuchaj jak na mnie to działa i ogólnie bomba. Ten przepis mam od koleżanki, kosmetyczki. Z początku patrzyłam na to z przymrużeniem oka, lecz spróbowałam i mam idealne ciało.

Gość kaczystaw
słuchaj! JA też tak robiłam z początku miałam czerwoną skórę, ale minęło i teraz pomimo tego iż ważę 76 kg mam skórę gładką i jędrną! Aż mi sie chudnąć nie chce :P

Gość kisielka
no a czemu miałoby nie pomóc? Ja w sumie nie schudłam po tym, ale może tam w obwodach jakieś 2 cm ale po prostu skórę mam boską, na serio fantastyczna. Wygląda jakby ją ktoś naciągnął!

no nie moj chlopak sie ze mnie juz kompletnie smieje bo na cellulit uzywam peeling kawowy, a na rozstepy masc na blizny cepan, ktora mocno pachnie cebula! a teraz jeszcze podklad owocowy ja nie wiem jak on to zniesie ale coz, fajnie ze to takie do zrobienia w domku i calkiem proste. jakie ma dzialanie solarium na to owoce? bo tego nie rozumiem.. mozna bez solarium? bo ja nie bardzo moge uzywac solarium.... sory ze to samo napisalam na Dietach, ale nie zauwazylam ze tutaj tez jest, a poprostu wole gadac na Zdrowiu i Urodzie ;)

czesc, no własnie tez by mnie interesowało czy ten podkład mozna stosowac bez solarium albo ewentualnie opalając sie na słoneczku, ktore coraz mocniej grzeje (sama dzisiaj sprawdziłam)?????

Gość dekoral
no właśnie??

Hmmm...może z tym solarium chodzi o to że ciepło dodatkowo wspomaga działanie tego podkładu owocowego ...

Gość to moze wezcie
na slocu poprostu sie z tym opalajcie??? albo zawincie w folie jak kawe z imbirem i cynamnem ??

Gość heheeeeeeeee
ej no ja własnie też chce bez solar

Gość monika b
kisielku gdzie sie podziewasz?mam pytanie.Zrobilam ten krem owocowy kg cytryn i pomaranczy i troche kremu.Ale wiesz co tego jest strasznie duzo.moge to uzyc jeszcze czy raczej sie zepsuje po 2 dniach.

Gość karolinkamalinka
O,nie słyszałam o tym.Wpróbuje napewno,dzięki :)

Sokiem z kiograma cytryn i pomarańczy to można się wysmarować samemu i jeszcze poł rodziny pozbawic celulitu. Nadal czekam na odpowiedź czy można się tym posmarować i położyc na słoneczku zamiast w solarium??

Gość no taaak
Ok.I niech ktoś powie (może kosmetyczka) czy taki zabieg rzeczywiście likwiduje cellulit czy daje tylko jednorazowy efekt "naciągniętej skóry" - czyli pozbycie się cellulitu na jeden wieczór... I czy koniecznie trzeba opalać sie??? Nie można np. owinąc sie folią????A może ten sok z cytryny wybiela skóre i dlatego autorka przepisu poleca solarium ? Z chęcią wypróbuje ten przepis- ale w mniejszych proporcjach.... PS. W sumie to byłabym zadowolona chociażby z jednego dnia bez tego paskudztwa na moich udach.....:P

Gość ancieor
niech ktos napisze

Gość a czy nie lepiej
byloby cwiczyc lub tanczyc ? wtedy cellulitis znika u mnie znika dzieki temu, ze tancze

wcale nie, ja ćwiczę i mam trochę...nie dużo ale i tak mnie to niepokoi:(

Gość Marta 71
Fajny ten przepis owocowy nie dość że poprawi wygląd skóry to jeszcze ciało będzie fajnie pachnieć.WYpróbuję a tak na marginesie to należyjeszcze ciało masować szczotką.

Gość takie sobie
ale to musi byc strasznie LEPKIE! gdzie zalozycielka topiku?!?!!?!

Gość piling owocowy
idiotka sobie wymyslila a inne czytaja i wierzą w te bzdury. a jak wam powiem, że nalezy jest 8 bananów dziennie i zapijać je 2 l mleka to też będziecie to robiły? działa lod wewnatrz-na mnie podziałało!!

Gość Zielona Cytrynka92
A ja mam takie pytanko ile tego kremu trzeba dodać?Bo napisane jest ,że kg owoców, no dobra ,a ile kremu?

Gość phiphiphi
jak kosmetyczka moze polecac solarium????!!!!!!!!! mi tez sie wydaje ze chodzi o cieplo czyli moim zdaniem folia jest lepszym rozwiazaniem. solarium wysusza skore, niszczy wlokna kolagenowe i skora traci jedrnosc wiec jak moze byc dzieki temu jedrna i pozbawiona cellulitu???!!!

Gość Buuutelka
SOLARIUM WSPOMAGA ROZWIJANIE CELLULITU!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość niestety zdarza sie
pierwsze slysze, podobno powstawaniu cellulitu sprzyjaja gorace kapiele, spozywanie duzej ilości soli do posilkow, pigulki antykoncepcyjne i nieregularne posilki oraz brak cwiczen. Solarium nie ma tu nic do rzeczy ;)

Gość artemizia
bzdury jakies - owocowe kosmetyki i solarium (slonce) to przebarwenia