Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jejqqq

prosze o opinie!!!

Polecane posty

czesc!!!mam 19 lat i ostatnio wykryto u mnie nadżerke 2II moj gin. znany z tego ze uwielbia pieniadze stwierdzil zebym usunela ja odrazu laserowo u niego oczywiscie za 400zl!!juz nie chodzi o kwote tylko o to ze juz rozne opinie slyszalam i nie wiem czu uwazacie ze powinnam ja usunac czy poczekac??musze chyba isc na konsultacje do innego lekarza ale puki co prosze o rade was !!!z gory dziekuje wiem ze jest podobny topik ale jakos nie moge tam uzyskac informacji:( moze musze poczekac ale na wypadek wszelki:)

Gość anii
Jeśli masz duże wątpliwości, co do rzetelności lekarza, to koniecznie musisz iść na konsultację. Nawet jeśli byałabyć przekonana o profesjonalizmie lekarza, to i tak konsultację bym Ci zalecała.

bardzo dziekuje!!!wiesz ja nie neguje wiedzy mojego lekarza ale poprostu slyszalam juz rozne opinie co do nadzerki i jej usowania!! :( teraz mam metlik w glowie

Gość anii
Spokojnie będzie dobrze. W przypadku nawet zabiegu chyba powinno się zasiegnąć opinii innego lekarza. Masz do tego prawo.

naprawde bardzo dziekuje , a jeszcze wiem ze nie jest ona duza i czytalam tez ze mozna ja farmakologicznie usować a on nawet nie powiedzial mi o takiej mozliwosci:(gdybym sama nie dociekala to juz poszlabym tam:(ehhhhhhhhhhh

jak juz wspomnialam to nawet nie chodzi o cene tylko o to czykonieczna jest taka metoda ??:(co wy myslicie

Gość Słyszałam że
przed pierwszym porodem nie usuwa się nadżerek, więc lepiej idź do innego lekarza (moja znajoma też tak miała).