Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość * * * * * M I S I A * * * * *

Mój MĄŻ jest Moim Najlepszym KOCHANKIEM ! ! ! ! ! ! ! ! ! -

Polecane posty

Jest : Wspaniały Sexowny Męski Czuły Najlepiej zna moje Pragnienia Jesteśmy małżenśtwem od 5 lat, a znamy się ponad 10. Nie potrzebuję szukac nikogo, bo czuję się spełniona, pożądana i codzień DZIĘKUJĘ, że Go MAM. Nasza Miłośc staje się coraz Piękniejsza. A KOCHAC SIĘ Z NIM to PRAWDZIWA ROZKOSZ :-) ! ! ! MÓJ MĄŻ JEST MOIM NAJLEPSZYM KOCHANKIEM ! ! ! TYLKO MOIM KKOCHANKIEM ! ! !

Gość ona i ja
to jeszzce napisz w jakim miescie, zeby się nie okazalo,z e np. na randkach na tlenie się doksztalca w tym kochaniu

Gość heh to nie znasz mojego

Gość ona i ja
nie znam, bo ci zonaci z randek się nie przyznaja do posiadania zon

Czyżby odezwał się jakiś głos Zazdrości ! ! ! :-) Racja !!! Jest mi KOGO ZAZDROŚCIC !!!

Gość ja nie_
hmm a do kogo go porownywalas?moze mialas kiepskich facetow?

Gość MISIA .....
Nie kuś losu. Moja matka tez mówiła że jej mąż jest najlepszy, najkochańszy i najwierniejszy do czasu jak znalazła jego foty z cycatymi rozneglizowanymi lolami po tym jak jej mowił że wielkie cycki są ohydne i jej malutkie to jego marzenie Nie martw sie, przeciez to zawsze Twój maż :P

gratuluje garatuluje gararuluję!!!!!nareszcie ktoś mówi o sczęściu!!!!a co!!!!czy forum jest po to by biadolić!!!jak widać nie tylko!!!jest też po to by wykrzyczeć jak bardzo jesteś szczęśliwa!!!cieszę się że masz wspanialego faceta!!!!pielęgnuj to !!!mam nadzieje że ja też dobrze trafiłam....to sie okaże!!!a tweraz uważaj bo na pewno odezwa się zazdrośnice....trzymaj się!!!

Dzięki agatkagina :-) Wam też życzę Szczęscia! A dla innych Forumowiczek - tych na nie - mam jeszcze taką informację: napisałam o tym na forum, ponieważ jak się okazuje Cudownym KOCHANKIEM niekoniecznie musi byc obcy facet, ale właśnie ten Najbliższy, Wybrany na Zawsze - MĄŻ ! ! ! ! ! A nasza Miłośc - również ta cielesna - może szczycic się tym, że za każdym razem potrafimy się zaskakiwac! Mile zaskakiwac! I nie potrzebujemy innych kochanków by poczuc tę adrenalinkę, tę extazę... MY TO CZUJEMY WŁĄŚNIE MIĘDZY SOBĄ. A zasdrośnicom powtarzam : MAM CUDOWNEGO KOCHANKA W JEDNEJ OSOBIE Z MOIM MĘŻEM!!! :-):-):-) Jestem Szczęśliwa od kilku lat i mam nadzieję, że tak będzie już zawsze! :-) A właściwie idąc taką drogą jak do tej pory to uważam, że BĘDZIE NAWET LEPIEJ ! ! ! Bo wciaz ODKRYWAMY U SIEBIE COS NOWEGO, COS CO NAS DO SIEBIE PRZCIAGA! Pozdrawiam i zycze Wszystkim Kobietom TAKICH WSPANIALYCH KOCHANKOW :-):-):-):-):-):-) !!!

Gość lola jedna
gratulacje:) myślę, ze inne kobiety tez go doceniają pod tym względem

Gość jeszcze
bedziesz płakać

ALE NAPEWNO TYLKO ZE SZCZESCIA ! ! ! ! ! !

Gość nie zazdroszcze
Droga Misiu! A jaka jest recepta na to ,że wy się tak kochacie? Ja też bym chciała. Po ślubie jesteśmy 7 lat,od 8 razem ,w życiu niby wszystko nam się ulożyło ,ale ja chyba nie jestem aż tak szczęśliwa i zauroczona swoim mężem jak ty...

Moja recepta? Przyznam, że nie zastanawiałam się nigdy nad tym co robić żeby było lepiej. To wszystko jakoś tak właśnie samo szło ku lepszemu. …lepiej się rozumiemy i na co dzień i kiedy się kochamy w sypialni Ja nie wiem jak to się dzieje, ale im dłużej jesteśmy ze sobą tym bardziej swobodnie się ze sobą czujemy. Może rzeczywiście do pewnych spraw trzeba dorosnąć, dojrzeć? Bo jedno mogę stwierdzi na pewno – mój Mąż nie był TAKIM WSPANIAŁYM KOCHANKIEM, kiedy byliśmy młodsi o te 8 czy 7 lat. Pewnie! Wtedy mi to wystarczało i uważałam że lepiej być nie może, ale okazało się, że może! Dlatego poruszyłam ten temat. To czas sprawił, że jestem Szczęśliwa. I właściwie nie tylko ja, bo oboje poruszamy ten temat od kilku tygodni między sobą i mamy takie samo zdanie. NIGDY NAM NIE BYŁO LEPIEJ NIŻ TERAZ, ALE NA PEWNO JUTRO MOŻE NAM BYC LEPIEJ NIŻ DZIŚ !!!

Gość dobretakiemałepytanka
podłanczam się do *****MISI***** mój mężuś też nie jest gorszy:D ...co prawda nie chwalę go za często bo się jeszcze rozchoruje i popsuje;)

Znowu to powtórzę : UWIELBIAM KOCHAC SIĘ Z MOIM MĘŻEM ! ! ! ON JEST CUDOWNY ! :-) Pozdrawiam Wszystkie Szczęśliwe Mężatki :-):-):-):-):-):-)

Gość Heehe.....
I nie tylko Twoim :)

Gość Wiesz co ....
Mam wrażenie, że na to wasze idealne małżeństwo patrzysz tylko przez pryzmat seksu. Przynajmniej z Twojej wypowiedzi tak to wygląda. Dziecko - 5 lat małżeństwa to bajka i większośc kobiet czuje się spełniona w związku. Poczekamy za naście czy dzieścia lat.

Jejku! Dziewczyny! Cczemu w Was tyle pesymizmu i złośliwości ?!

Gość jfjyfjgyjy
gyjygjgyjgy

Gość evs
esvsvsev

Gość ŁZAWIĄCA
Jak miło przeczytać o takich wspaniałych uczuciach,gratuluję.Niestety ja tezzzzz tak mówiłam ale ....juz nie jest tak slodko i to nie przez nudę.Powodzenia i cieszę się razem z tobą!!!!!!!!`

Gość senior de palma
misia masz racje - TWÓJ MĄŻ JEST NAJLEPSZYM KOCHANKIEM !!!!!!!! - - - wiem coś o tym !!!!!!!!!!!!!!

jestem tepa pizdą

Gość
jak bedziesz tak jak jak 10 lat po slubie , bedziesz znala meza od 20 o ciagle kochala sie co wieczor i w kazdy weekend cale 2 dni to wtedy mozesz powiedziec ze obydwoje jestescie dla siebie srtworzeni :P

to bardzo dobrze, że jest najlepszym kochankiem, o mężu można tak mówić w przeciwieństwie do teściowej, którą należy chwalić po śmierci

Gość rdgdrd
rgdgrdgrddr

Gość ANGELiina
Też mogę to powiedzieć o swoim męzu:) Byliśmy i jesteśmy w sobie szaleńczo zakochani :) Dodatkowo bardzo pasujemy do siebie pod względem charakteru, super się dogadujemy , mamy takie samo poczucie humoru i 1 dnia bez siebie wytrzymać nie możemy. A na sex to mamy ochotę niemal codziennie :) Oboje mamy ogniste temperamenty w łóżku i jest super :) To była płomienna i ognista miłośc i jest po dziś dzień :) 7 lat małżeństwa 10 znajomości :)

Gość gyjgjg
ygygygj