Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amazonaka p

Orgazm tylko w 1 pozycji ....

Polecane posty

Gość amazonaka p

Kobiety czy wy tez tak macie ?? ja moge miec orgazm tylko w pozycji na jezdzca !dobre i to ale chcialabym tezw innych !!czy macie moze jakies swoje ulubione pozycje ??

Gość gość
sure ze mamy - ja mam klasyczna, w innych nici z orgazmu. Pewnie Twoj orgazm wynika z jednoczesnego podrazniania lechtaczki w tej pozycji, u mnie jest podobnie.

Gość nieprawda orgazm w pozycji
na jezdzca wynika z draznienia punktu g

Gość gość
na pewno masz racje. Jednak wiekszosc kobiet stosuje w tej pozycji ruchy posuwisto-zwrotne - gora dol i przod tyl, tak wiec lechtaczka sie ociera o podbrzusze faceta, czy tego chce czy nie:)

Gość gdgdgd
ja też mam tylko w pozycji klasycznej ;/ napewno jest wiele takich kobiet..

Gość to zalezy od tego czy jestes
odchylona do tylu czy pochylona do przodu. kobiety ktore maja wtedy orgazm poprzez draznienie punktu g staraja sie odchylac do tylu, wtedy bardziej naciskaja ten punkt i wtedy lechtaczka juz nie ociera sie o nic.

Gość gość
pewnie jest tak jak mowisz, Ja tej pozycji osobiscie nie lubie bo mnie czubek czlonka uwiera w koncowy odcinek pochwy. U mnie podraznianie samego tylku punktu G by chyba nie wystarczylo, niezbyt wrazliwa ta moja pochwa.:(

Gość amazonaka p
w pozycji klasycznej podziwiam was za to:) ja to w tej w ogoele nie mam co mazyc !!a w tej kalsycznej macie jakos pupe do gory czy co ?? moze cos pokombinuje :)

Gość probowalas
albo facet probowal dwoma zagietymi palcami jednoczesnie mocno uciskajac do gory?

Gość pozdroo
ma pochwę jak stary gumiak....

Gość gość
a skąd wiesz jaka mam pochwe, he?Wole 1 zgiety palec uciskajacy punkt G to fajne uczucie, moge miec tak orgazm, ale czlonek juz nie potrafi takich wyczynow:D Amazonako--> nie mam pupy do gory w tej pozycji, po prostu sobie leze, kiedys zlaczalam nogi, ale teraz juz bez tego jest bardzo przyjemnie i w ten sposob mam orgazm (o ile moj facet nie konczy w 2 minuty co mu sie czesto zdarza, heh)

Gość a w ile musi skonczyc

Gość gość
tak okolo 10 minut mi potrzeba:D

Gość zmień faceta

Gość amazonaka p
hmmm ej moj facet akurat moze sie godzine bzykac :] nawet dluzej , a mimo wszystko tylko w najezdzca dochodze !1ja to jakas dziwna jestem bo nawet przy minetce jeszcze nigdy nie mialm orgazmu !!

Gość Faloł maj mołszyn...
z punktu widzenia faceta: tylko w 1 pozycji i to nawet ciezko - bylem z taka dziewczyna i powiem ze odszedlem bo sie zalamalem, nie czulem sie facetem, bo fakt moglem zaspokoic ja reka, ustami i jezykiem ale reszta :(

Gość karambula21___
ja moge miec orgaz w kazdej pozycji! poprostu w czasie stosunku podnieta jest penis mojego faceta we mnie a w tym samym czasie dotykam lecztaczki i dochodze!

Gość amazonaka p
no pobudzanie lechtaczki ok tylko boje sie ze jak zaczne to robic to moj facet jakos dziwnie na mnie patrzy!!wiec jak zaczne tylko to szybko przestaje ;/

Facet ma male doswiadczenie z kobietami i to jest problem Kazda kobieta dovhodzi do orgazmu w jakis specyficzny dla nie sposob i to wlasnie mnie najbardziej podnieca .Porozmawiaj z nim o tym powaznie i moze zrozumie bo faceci maja ten mechanizm bardzo prosty pocieranie penisa gora dol i po wszystkim

Gość amazonaka p
wlasnie niedawno zmienilam faceta i mimo tego nic !!on mial przede mna 13 kobiet ;/ wiec powinien miec doswiadczenie !!

Gość amazonaka p
no dobra czekam na jakies prpozycje co robicie kobietki zeby wam bylo mega dobrze!!

Gość bedzie nam mega dobrze
gdy Lepper zostanie królem

Gość odswiezam