Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 swanky

b贸l i pieczenie, dziwna wydzielina

Polecane posty

Go艣膰 swanky

wsp贸艂偶yj臋 od niedawna a ostatnio po raz pierwszy kocha艂am si臋 z moim skarbem bez gumek, bo zacz臋艂am bra膰 tabletki, no i pojawi艂y si臋 komplikacje, nie m贸g艂 we mnie wejsc bo ca艂y czas nie by艂am dostatecznie wilgotna, stosunek by艂 bolesny , a po tym jak on sko艅czy艂 we mnie zacz臋艂am czu膰 straszne pieczenie, czy to wynik dzia艂ania tabletek? ta sucho艣膰 i co za tym idzie b贸l i pieczenie? no i jeszcze co艣, jak wyci膮gn膮艂 ze mnie swojego penisa co艣 si臋 ze mnie wyla艂o , nie by艂a to jego sperma ale jakas wydzielina o rzadkiej konsystencji ,zdarzy艂o si臋 komus co艣 podobnego?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mam tak ze
zawsze z pochwy po seksie jakas wydzielina wyplywa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak jest
gdy jeste艣 ma艂o podniecona (b贸l i pieczenie)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie chlej tyle
i wypad na inne forum np.zdrowie erotyka nie kojarzy si臋 chyba z b贸lem i pieczeniem 偶e o wydzielinie nie wspomn臋 normalnie jeste艣cie pojebane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edc
zatar艂 cie i tyle!!!!!!!!! tezaz czeka ci臋 nad偶erka szyjki macicy i wypalanko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tunikkkk
"....z moim skarbem...."dobija mnie infantylnosc!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lutka89
ja sie kochalam z moim facetem kilkanascie razy w ciagu ostatnich dni i strasznie mnie teraz piecze i ciagle mi sie siku chce ;/ chyba musze jutro isc do lekarza moze mnie czyms zarazil;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie chlej tyle
tak lutka napewno ci臋 zarazi艂 - g艂upot膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swanky
masz racje dzieki za rade

Udost臋pnij ten post

Pewno zarazil cie grzybami,sa one bardzo popularne w przyrodzie a faceci nie myja penisa przed wprowadzeniem do pochwy Dotykaja go podczas sikania i na rekach sa zarodniki ktore nie przechodza przez skore natomiast lubia srodowisko wilgotne takie z blona sluzowa jaka jest w pochwie powodujac pieczenie, wydzieline ,i serek miedzy wargami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 j贸rek
a potem wyrosn膮 ci borowiki i rydzyki. a potem ma艂e krzaczki i runo le艣ne. a po paru latach drzewostan mieszany. a przed 40-stk膮 wprowadz膮 si臋 dziki i sarny. czy tw贸j facet jest entem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to objawy grzybicy pochwy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jasne
od razy od zagrzybionych wyzywacie. Tak sie sklada, ze gdyby miala grzybice to pieczenie, swedzenie i bol odczuwalaby nie tyllko w samej pochwie ale tez na wargach sromowych. Wszedzie bylby bialy ser i nieprzyjemny zapach. Dziewczyne piecze i boli bo ma sucho w pochwie, najprawdopodobniej od tabletek. A ta wydzielina - to skad wiesz ze to nie sperma? Jesli wytrysnal do srodka, to raczej nie mozesz miec takiej pewnosci. Chyba ze nie mial wytrysku i cos Ci z cipki wylecialo, jak wyjal czlonka - w takiej sytuacji idz do lekarza. Czy ta wydzilina byla po pierwszym z tych bolesnych stosunkow? Czy po ktorryms tam z kolei? Mozliwe, ze poobcieral scianki pochwy swoim czlonkiem, bo bylo zbyt sucho i teraz masz jakies zapalenie. Czy masz w ciagu dnia na majtkach lub wkladce jakias anormalna wydziline, ktorej wczesniej nie bylo? (jaki ma kolor, konsystencje, ile jej jest?)

Udost臋pnij ten post