Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos tam niewazne kto

boje sie zrobic sobie przerwe w zazywaniu tabletek

Polecane posty

ale dzisiaj powinnam była wziąć pirwszą tabletke nowego cyklu a tego nie zrobiłam bo wycofali ze sprzedazy jednyne pasujące mi tabletki (stediril 30) , brałam przez jakis czas inne (microgynon 21) ale były okropne ( zle sie czułam, libido ponizej zera, ogromniaste syfy). brałam kiedys jescze inne tabletki ale zadne nie pasowały mi tak jak stediril. postawnoiłam wiec przerwac branie tabletek na przynajmniej 2 miesiące a juz sram w gacie ze strachu ze bede w ciązy. sexu z gumka nie uprawiałm juz ze 2 lata , mój partner takze i nie wiem jak to przegryziemy...ehhh cięzko jest

Gość no gosiaaaaaaaa
jeny ale ci współczuje, ten strach jest okropny :o

:o

Gość Maziak
No to witaj w klubie, to jest moja druga przerwa w przyjmowaniu tabletek. Poprzednim razem mój partner był za granicą więc ilośc stosunków=0, teraz jestem w tym samym położeniu co ty, a poza tym moje libido jak to wiosną trochę szaleje ;). Nie lubie gumek, nie ufam im, boje się że pękną lub zrobia mi inny numer,a na dziecko psychicznie gotowa nie jestem :/ Jedynym racjonalnym dla mnie wyjściem jest połączenie gumek z dniami niepłodnymi (kalkulator dni płodnych można znależc na stronie http://kobieta.wp.pl/kat,26231,zdrowie.html ) Ale jak to powiedzieć mojemu ciałku? Koszmary mam jak w banku!

Gość puff
wlasnie, co z tym stedirilem?!dlaczego wycofali i czym je teraz zastapic... na mnie tez dzialaly dobrze, inne tabletki gorzej sie przyswajaly, dlatego boje sie znowu esperymentowac i nadwyrezac organizm.no i jakie inne tabletki kosztuja 2,80 zl... ;/ robimy bojkot jakis...czy co... ;(