Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swanky

pierwszy raz bez gumek - niemiłe dolegliwości

Polecane posty

Gość swanky

współżyję od niedawna a ostatnio po raz pierwszy kochałam się z moim skarbem bez gumek, bo zaczęłam brać tabletki, no i pojawiły się komplikacje, nie mógł we mnie wejsc bo cały czas nie byłam dostatecznie wilgotna, stosunek był bolesny , a po tym jak on skończył we mnie zaczęłam czuć straszne pieczenie, czy to wynik działania tabletek? ta suchość i co za tym idzie ból i pieczenie? no i jeszcze coś, jak wyciągnął ze mnie swojego penisa coś się ze mnie wylało , nie była to jego sperma ale jakas wydzielina o rzadkiej konsystencji ,zdarzyło się komus coś podobnego?

To że byłaś sucha to wina tabletek. Spróbujcie dłużeszj gry wstępnej albo kup w aptece żel intymny , nawilżajacy.

Gość ja mialam to samo
kiedy kocham sie bez gumki mimo tego ze jestem mokra potem przez tydzien ciagle mnie cos piecze, to bardzo nieprzyjemne uczucie, dlatego co z tego ze biore tabsy skoro mam takie dolegliwosci i wole juz sie z ta gumka kochac ;/ bezsensu

Gość niestety to może być grzybica
idz do gina !!! bo grzybice nie tak latwo wyleczyc i moze ciagnoac sie przez dlugi czas

Gość yhyy
ta wydzielina to byla jego sperma pomieszana z Twoimi soczkami bo kobiety tez je puszczaja :)