Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pielegnacja

pyt do kosmetyczki

Polecane posty

Gość pielegnacja

mam 23 lata, i cere mieszana, nie mam juz tradziku, ale na nocie, brodzie powst wagry, jakiego kremu uzywac? do tej pory stosowalam kremy dla nastolatek a teraz jestem w kropce, myslalam na soyara seria kuracja witaminowa, z tym ze krem ten zawiera wit E ktora zapobiega powst pierwszych zmarszczek, czy w tym wieku taki krem jest odpowiedni?

Gość kosmeticzka
ja wyleczyłam swoją cerę (również mieszaną) kosmetykami Nivea, seria do cery tłustej i mieszanej

Gość kosmetolog222
przede wszystkim musisz kupic sobie tonik i mleczko dla cery mieszanej i uzywac go relularnie.Jesli chodzi o krem to nawilzający bedzie najbardziej odpowiedni,ale tez krem matujacy jest jak najbardziej wskazany, zwłaszcza pod makijaz.Bardzo wazne jest zeby uzywac kosmetykow jednej firmy, poniewaz wtedy ryzyko uczulen zmniejszasz do minimum.najwazniejsze w pielegnowaniu cery to: koniecznie zmywac makijaz przed snem, przed najlozeniem makijazu przecieramy skore tonikiem, potem naklakdany krem .Soraya jest ok.

Gość mmarzenie
Mam pytanie mam 23 lata cerę raczej tłustą robią mi się wągry od czasu do czasu wyskoczą jakieś niespodzianki, chciałabym się dowiedzieć czy krem OLAY TOTAL EFFECTS 7x do cery tłustej i mięszanej. Doradzcie czy warto go kupić

Gość mmarzenie
Chodziło mi o to czy będzie odpowiedni do mojej skóry.

Gość wysokie obcasy26
zerknij sobie na kremy ireny eris z serii lirene sa bardzo fajne do cery tłustej i mieszanej są na noc i na dzień jest maseczka mleczko i tonik...i nie obciążają porów skóry mają bardzo leciutką konsystencję